/

Over Natural Talent

Benieuwd wie wij zijn? Bekijk het filmpje en leer ons in 1 minuut kennen

Een leven lang in dienst bij één werkgever. Nog niet zo lang geleden was dit heel gewoon. Nu is alles anders. De wereld is sneller en de focus is vaak gericht op de korte termijn. Ook in de werving van jong talent. Zonde, als je het ons vraagt. Want hoogopgeleid talent verlaat daardoor sneller je organisatie. Iets dat wij juist willen voorkomen.

Wij staan voor campus recruitment met een blik op de langere termijn. Duurzame campus recruitment noemen we dat. Waarbij we samen met onze klanten werken aan het bouwen van relaties met studenten. En waarbij we laagdrempelig met elkaar samenwerken om een pijplijn met talent te vullen dat graag voor jouw organisatie wil komen, maar vooral wil blijven werken.

Wie wij zijn? Natural Talent. Een groep enthousiastelingen die vindt dat campus recruitment anders kan. Beter kan. Die dynamisch is en een persoonlijke relatie prefereert boven een vluchtige samenwerking. Die kwaliteit nastreeft, transparant communiceert en weet wat studenten beweegt. En die graag met jou een succes wil maken van jouw campus recruitment.

We stellen onszelf graag persoonlijk aan je voor!

Dit zijn wij

/

Maak kennis met onze bedrijfcultuur

Waar wij voor staan? Je leest het in onze visie, missie en kernwaarden.

Missie
Natural Talent wil de manier waarop bedrijven hoogopgeleide starters werven veranderen, van recruitment gericht op de korte termijn, naar het bouwen van een duurzame relatie met studenten. Dit leidt tot een pijplijn van talent, langdurige arbeidsrelaties en een competitief voordeel voor de werkgever.

Visie
Natural Talent wil bedrijven ondersteunen, ontzorgen en adviseren bij het maken van een connectie met studenten en het vormgeven en uitvoeren van een passende campus recruitmentstrategie.

Kernwaarden
- Laagdrempelig 
- Verwachtingen overtreffen 
- Kwaliteit 
- Transparantie in bedrijfsvoering en resultaten 
- Jong & Dynamisch 
- Persoonlijk contact 

Klanten over onze samenwerking

Volg ons op social media

/

Kom eens kennis maken met ons!

/

In 2014 en 2015 heeft Natural Talent een groot aantal activiteiten ondernomen om de bekendheid van SCA als wereldspeler op het gebied van hygiëne- en bosproducten onder studenten te vergroten. Natural Talent heeft zich daarbij met veel energie gericht op met name ...

Bekijk deze case
Diny Leppers
HR manager - SCA HP GENNEP BV
/
Foto Diny Leppers

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden