/
/

Achter de schermen bij het Gratis Collegeblok

Soms is het leuk om gewoon eens een kijkje achter de schermen te geven. Zoals bij het Gratis Collegeblok, waarbij ieder half jaar enorme pallets met papier veranderen in 40.000 handige collegeblokken voor technische studenten. In deze blog: het productieproces.

Kwaliteit van het Gratis Collegeblok

Bij de opmaak en productie van het Gratis Collegeblok staat één ding voor ons voorop: kwaliteit. Wij vinden namelijk dat een product waarmee we bedrijven zo in het hart van de studentenpopulatie zetten, en dat door talenten maandenlang wordt gebruikt, van topkwaliteit moet zijn én moet blijven. De kwaliteit die wij vragen van onze ontwerpers en van onze drukkerij, vertaalt zich in een prachtig product waarmee interessante werkgevers met hun advertentie bij hoogopgeleide technische talenten, en hun medestudenten, dagelijks onder ogen komen. 

Productie van het Gratis Collegeblok

Aan dit artikel heb ik een aantal foto’s toegevoegd. Deze geven je een impressie van de vormgeving van het Gratis Collegeblok, via het drukproces tot aan de oplevering door onze drukker. 40.000 Collegeblokken beginnen na de oplevering van de druk aan hun spannende weg naar technisch talent. 

Eerstewerkgever Gratis Collegeblok

 

Design van Eerstewerkgever Collegeblok

 

Achter de schermen bij het Eerstewerkgever.nl Collegeblok

 

Hoe wordt het Eerstewerkgever Collegeblok gemaakt?

Het Gratis Collegeblok: op weg naar talent

De weg naar technisch talent, dat is een mooie weg die ons veel genoegdoening geeft. Ik laat ook jou graag proeven van het enthousiasme dat wij telkens mogen ervaren bij studenten. Zo ervaar je naast de druk (foto’s in deze blog) ook hoe het er aan toe gaat bij de overhandiging aan de student. Een blik achter de schermen dus bij het gehele proces rondom de productie en uitgave van ons populaire collegeblok. Een collegeblok waarmee technische studenten kennismaken met hun potentiële eerste werkgever!

Over Natural Talent

Natural Talent heeft als campus recruitmentpartner jarenlange ervaring in het vergroten van de naamsbekendheid van bedrijven onder hoogopgeleid talent via ons Gratis Collegeblok. We behalen successen voor klanten als Bosch, TMC, SCA, Calco, Arcadis, ASML en ENTER. Ook jij kan adverteren in ons collegeblok! Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek hoe wij te werk gaan of neem contact op met Sebastiaan!

Geplaatst door: Sebastiaan van Haren

Sebastiaan is een eigenwijze Campus Recruitment expert met een groot hart. Dat zie je terug in alles dat hij doet. Dit uit zich als hij samen met opdrachtgevers van Natural Talent werkt aan een onderscheidende campus recruitment strategie, maar ook privé. In zijn werk zie je overgave, betrokkenheid en een drang om dingen net wat anders te doen dan de norm voorschrijft. Daarin zit namelijk de onderscheidende waarde die hij graag met je opzoekt.

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden