/
/

Hoe gebruiken studenten het Gratis Collegeblok?

Na iedere uitgave van het EersteWerkgever.nl Collegeblok, wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de bevindingen van gebruikers: technische studenten aan hogescholen en universiteiten in Nederland. We houden hierdoor direct contact met de doelgroep en kunnen zo het product continu verbeteren. Het houdt ons oog scherp gericht op de kwaliteit en de voortdurend wijzigende behoeften van toptalenten. Toptalenten die we naar jouw organisatie willen leiden. 

Uiteraard delen wij de uitkomsten van het onderzoek graag met je. Onderstaand de voornaamste resultaten met betrekking tot het gebruik van het gratis EersteWerkgever Collegeblok door technische studenten:

  • Gemiddeld gebruik per week: 2,88 dagen.
  • Lengte van gebruik: 4 maanden of langer door 79% van de gebruikers.
  • 71% Van de studenten schrijft het EersteWerkgever Collegeblok tenminste voor 3/4 deel vol.
  • 69% Leest de advertenties aandachtig door.
  • Advertenties worden met name gelezen tijdens colleges (65%), bij het maken van opdrachten (11%) of specifiek bij het oriënteren op een stage of eerste baan (10%).
  • 45% bezoekt naar aanleiding van de advertenties de websites van bedrijven; 52% van hen met de intentie er een baan of een stageplaats te vinden.
  • Gemiddelde beoordeling van het EersteWerkgever Collegeblok: 8,25.

Meer weten over het EersteWerkgever Collegeblok?

Lees dan eens deze informatie over het onder studenten zo populaire collegeblok. Je kunt op deze pagina ook een brochure aanvragen.

Over Natural Talent

Natural Talent heeft als campus recruitmentpartner jarenlange ervaring in het vergroten van de naamsbekendheid van bedrijven onder hoogopgeleid talent via ons Gratis Collegeblok. We behalen successen voor klanten als Bosch, TMC, SCA, Calco, Arcadis, ASML en ENTER. Ook jij kan adverteren in ons collegeblok! Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek hoe wij te werk gaan of neem contact op met Sebastiaan!

Geplaatst door: Sebastiaan van Haren

Sebastiaan is een eigenwijze Campus Recruitment expert met een groot hart. Dat zie je terug in alles dat hij doet. Dit uit zich als hij samen met opdrachtgevers van Natural Talent werkt aan een onderscheidende campus recruitment strategie, maar ook privé. In zijn werk zie je overgave, betrokkenheid en een drang om dingen net wat anders te doen dan de norm voorschrijft. Daarin zit namelijk de onderscheidende waarde die hij graag met je opzoekt.

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden