/

Ontwikkeling beursgadget voor Ahold

Ahold was op zoek naar een nuttig beursgadget met een duidelijk Ahold boodschap en een lange gebruiksduur. Een gadget dat niet direct bij thuiskomst in de prullenbak of kast zou verdwijnen, maar daadwerkelijk gebruikt zou worden. Natural Talent vond de oplossing in het Ahold Collegeblok.

Op carrièrebeurzen wilde Ahold informatie verstrekken aan interessant talent. Gelijktijdig wilde het bedrijf employer branding realiseren onder een bredere groep toptalenten. Door de wensen van Ahold te combineren met het bestaande concept van het EersteWerkgever Collegeblok, ontstond een collegeblok take-over: een volledig voor Ahold ingericht collegeblok. Een effectief product, met opvallende, heldere informatie over de carrièremogelijkheden bij Ahold.

Natural Talent bedacht het concept, realiseerde de vormgeving en leverde in een kort tijdsbestek een aansprekend product op dat studenten kennis liet maken met werken bij Ahold.

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Groei naamsbekendheid

Het Ahold collegeblok zorgde ervoor dat het bedrijf dagelijks onder de aandacht bleef bij de bezoekers van de beurs.

Versterken Employer Brand

Ahold plaatste een viertal advertenties in het Ahold Collegeblok en maakte hiermee duidelijk wat het bedrijf te bieden heeft voor de studenten.

Onderscheidend van concurrentie

Op een beurs zie je vaak dezelfde gadgets. Ahold zocht een onderscheidende beursgadget en vond deze met het Ahold Collegeblok.

Groei aantal sollicitaties

De advertenties in het collegeblok waren gericht op de carrièremogelijkheden binnen het bedrijf. Dit zorgde voor een groei van het aantal sollicitaties.

Ahold

/

Met meer dan 250.000 werknemers wereldwijd is Ahold de grootste retailer in Nederland en één van de grootste retailers aan de oostkust van de Verenigde Staten. Ahold is in Nederland voornamelijk bekend door spraakmakende retailers als Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Het bedrijf is continu op zoek naar talent om de gevestigde positie te handhaven en zelfs te versterken.

/

Neem contact op met Teun voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden