/

Organisatie Bosch Challenges

Jaarlijks organiseert Natural Talent voor Bosch het Bosch Technology Event, een grootschalige inhousedag waar ruim 200 hoogopgeleide studenten voor het eerst kennismaken met het bedrijf. Voor een diepgaande kennismaking organiseert Bosch verschillende Challenges bij diverse entiteiten. Natural Talent helpt bij de organisatie en promotie van deze speciale inhousedagen.

Jaarlijks worden verschillende Challenges bij diverse Bosch entiteiten georganiseerd, zoals de Bosch Audio & Video Challenge, speciaal voor IT talent, en de Bosch Innovation Challenge, voor talent met diverse technische studieachtergronden. Daarnaast vindt er regelmatig een Challenge plaats met studievereniging Asset.

Een Challenge bij Bosch bestaat uit een rondleiding door het bedrijf, een bedrijfspresentatie, uitgebreide lunch en een wedstrijd in teamverband waarin Bosch goed inzicht krijgt in de kwaliteiten van de aanwezige studenten. Maar ook de deelnemende studenten een volledig beeld krijgen van Bosch als potentiële werkgever. De dag wordt afgeloten met een gezellige borrel waartijdens de studenten en medewerkers van Bosch elkaar op een informele manier nog beter kunnen leren kennen.

Om de Challenges tot een succes te maken neemt Natural Talent de volledige promotie voor haar rekening. De promotiecampagne, zoals deze is ontwikkeld, vormt de basis van waaruit de promotiemiddelen voor de Challenges worden ontwikkeld. Voor ieder event wordt ook een unieke website ontwikkeld, zoals die voor de Bosch Audio & Video Challenge en de Bosch Innovation Challenge

Naast een screening van de kandidaten die het Bosch Technology Event bezocht hebben of die we ontmoet hebben op de bedrijvendagen van diverso hbo- en wo onderwijsinstellingen, worden de Bosch Challenges ook via andere kanalen gepromoot. Daarbij zijn onze samenwerkingsverbanden met de technische universiteiten, hogescholen en natuurlijk studieverenigingen erg waardevol. Maar ook online marketing en social media spelen een voorname rol. Jaarlijks worden op basis hiervan succesvolle Challenges georganiseerd met volop talent dat doorstroomt naar de Bosch Talentpool.

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Versterken Employer Brand

Door de challenges leren de technische studenten ook de lokale entiteiten en de diversiteit van Bosch kennen. Een top werkgever voor technisch talent.

Groei aantal sollicitaties

De uitdagingen en innovaties van het bedrijf spreekt de studenten enorm aan. Dit zorgde voor een groei in het aantal sollicitanten.

Intensief kennismaken met studenten

De Bosch challenges zijn intieme inhousedagen waar intensief kennis gemaakt wordt met vooraf geselecteerde studenten.

Kwaliteit van sollicitaties verhoogd

De deelnemers krijgen een goed beeld van wat Bosch te bieden heeft en de bedrijfscultuur die heerst. Hierdoor weten studenten beter of Bosch bij hen past.

Bosch

/

Bosch is wereldwijd een toonaangevende leverancier van technologie en services. In Nederland is Bosch vertegenwoordigd in alle sectoren van de Groep: automobieltechniek, industriële technologie, consumentenproducten en energie- bouwtechnologie. Bosch staat voor kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid voor mens en milieu. In Nederland heeft de Bosch Groep 19 vestigingen en circa 3.800 medewerkers. Het bedrijf biedt volop kansen voor talent, in zowel business als techniek functies. Natural Talent is al jaren de vaste partner van Bosch op het gebied van Campus Recruitment.

Bosch over de samenwerking met Natural Talent

/

Neem contact op met Teun voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden