/

Beheer Bosch Career Benelux Facebookpagina

Bosch zag in Facebook de sociale ontmoetingsplaats die bij uitstek geschikt is voor het opbouwen van bekendheid, het uitdragen van haar employer brand en het recruiten van studenten / starters. Terecht, want liefst 44% van de studenten geeft aan dat zij Facebook en andere social media een belangrijke rol toedichten bij het kiezen van een eerste werkgever. Om tot een effectieve strategie en continuïteit in het beheren van de pagina te komen, werd Natural Talent om hulp gevraagd.

Wij ontwikkelden voor Bosch Benelux een waarde toevoegende Facebook strategie, integreerden deze volledig in de Campus Recruitment en namen het beheer en de communicatie naar hoogopgeleide studenten volledig over. Ook werd een aansprekende advertentiecampgne ingericht. Afspraken werden vastgelegd in een praktisch handboek en dankzij een open communicatielijn en transparante kwartaalrapportages heeft Bosch continu inzicht in de resultaten.

De Bosch Facebookpagina ontwikkelt zich nu tot een centraal communicatieplatform naar studenten, een uithangbord naar de doelgroep die laat zien hoe interessant het is om voor het bedrijf te werken. 

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Verbeteren candidate experience

Bosch wil er altijd zijn voor studenten. Met de Facebookpagina ontwikkelt Bosch een laagdrempelige open communicatielijn naar haar doelgroep met snelle reacties op vragen.

Groei Employer Brand

Op de pagina maken studenten kennis met Bosch, een high-tech werkgever met bijzondere kernwaarden en interessante carrièreperspectieven.

Groei aantal website bezoekers

Vanuit de Facebookpagina wordt conversie gemaakt naar de (recruitment)site met een duidelijke stijging in het aantal websitebezoekers als resultaat.

Bosch

/

Bosch is wereldwijd een toonaangevende leverancier van technologie en services. In Nederland is Bosch vertegenwoordigd in alle sectoren van de Groep: automobieltechniek, industriële technologie, consumentenproducten en energie- bouwtechnologie. Bosch staat voor kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid voor mens en milieu. In Nederland heeft de Bosch Groep 19 vestigingen en circa 3.800 medewerkers. Het bedrijf biedt volop kansen voor talent, in zowel business als techniek functies. Natural Talent is al jaren de vaste partner van Bosch op het gebied van Campus Recruitment.

Bosch over de samenwerking met Natural Talent

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden