/

Campagneonderzoek Koninklijke Marine

De Koninklijke Marine was in relatie tot een landelijke campagne op zoek naar een publiciteitsaanjager. Iets dat uniek of opvallend van aard zou zijn: een stand met mini goalkeeper (snelvuurkanon) en smart-l (radar) centraal op hbo- en wo instellingen. Wij brachten de mogelijkheden in kaart.

Grote promotiecampagnes op onderwijsinstellingen zijn complex om te realiseren. Veel is aan regels gebonden en de juiste paden moeten bewandeld worden. Natural Talent werkt nauw samen met hogescholen en universiteiten, en wist dit op een effectieve manier te organiseren.

De Koninklijke Marine heeft dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en contacten van Natural Talent. Wij onderzochten op alle technische hogescholen en universiteiten de mogelijkheden voor een opvallende stand en droegen ideeën aan voor een optimale presentatie. Dankzij een persoonlijke en overzichtelijke terugkoppeling konden zij vervolgens direct actie ondernemen.

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Versterken Employer Brand

De Koninklijke Marine wilde laten zien hoe interessant het bedrijf voor techneuten is. Door creatieve activiteiten werd het Employer Brand versterkt.

Hoger rendement uit activiteiten

Door gebruik te maken van de contacten van Natural Talent op onderwijsinstellingen wist de Koninklijke Marine snel waar zij de activiteiten uit konden voeren.

Onderscheidend van de concurrentie

De Koninklijke Marine heeft een originele campagne ontwikkeld, die ook nog eens in het hart van de doelgroep werd uitgevoerd. Een duidelijke onderscheiding van concurrerende werkgevers.

Groei naamsbekendheid

Door heel gericht acties uit te voeren op onderwijsinstellingen werd gebouwd aan de naamsbekendheid onder technische studenten.

Koninklijke Marine

/

De Nederlandse Koninklijke Marine is onderdeel van het Ministerie van Defensie en is het oudste onderdeel van de Nederlandse krijgsmacht. De Koninklijke Marine draagt bij aan de wereldwijde veiligheid en vrede op en vanuit zee. De Koninklijke Marine beschikt over ruim 10.500  mannen en vrouwen in tal van beroepen. Zij helpen over heel de wereld bij crisisoperaties, humanitaire hulpoperaties en bij rampen. 

Koninklijke Marine over de samenwerking met Natural Talent

/

Neem contact op met Teun voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden