/

Organisatie Inhousedag Flow Traders

Flow Traders wilde interessante studenten in een vroeg stadium ‘overtuigen’ van een carrière bij het bedrijf. Want als het bedrijf wacht tot het moment dat talent de arbeidsmarkt betreedt, zijn ze niet meer beschikbaar. Het bedrijf richt zich namelijk op een enorm schaarse doelgroep. Natural Talent werd gevraagd om het bedrijf te helpen bij het vergroten van de bekendheid en het organiseren van inhousedagen.

Flow Traders had nog geen sterke naam onder haar doelgroep. Er moest dus gebouwd moest worden aan de naamsbekendheid van het bedrijf. Ook wilde Flow Traders persoonlijk in contact komen met talent. Zeven keer per jaar werd een Flow Traders inhousedag georganiseerd: kleinschalige evenementen waar studenten kennis konden maken met het bedrijf en de bijzondere bedrijfscultuur. Daarnaast kon het bedrijf tijdens de inhousedagen de kandidaten testen en proeven welke kandidaten in potentie geschikt waren om in de toekomst aanspraak  te kunnen maken op een functie binnen het bedrijf. 

De Student Recruiters, die ook verantwoordelijk waren voor het opbouwen van de naamsbekendheid van Flow Traders, hadden een groot netwerk met top studenten op hun universiteit. Zij waren daarmee verantwoordelijk voor het enthousiasmeren van studenten om de Flow Traders Inhousedagen te bezoeken. De Student Recruiters waren enorm enthousiast om een succes te maken van iedere inhousedag. Natural Talent verzorgde de centrale communicatie met de klant, de student recruiters en de deelnemers van de inhousedagen. Omdat Flow Traders alleen op zoek is naar echte topstudenten, zat er ook nog een screening aan vast. Het resultaat waren inspirerende inhousedagen waarop Flow Traders in contact kwam met toptalent!

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Groei naamsbekendheid

Flow Traders was nog onbekend voor studenten. De grootschalige promotiecampagne heeft het bedrijf in de mindset gebracht bij talent.

Versterken Employer Brand

Flow Traders is een uniek bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Met de inhousedagen kregen de deelnemers een uniek kijkje in de keuken.

Intensief kennismaken met studenten

Door de harde screening om een inhousedag bij te wonen, was de kwaliteit hoog en werd intensief kennis gemaakt met toptalent.

Groei aantal sollicitaties

Flow Traders is uniek in zijn soort. Studenten werden door de inhousedag enthousiast om voor het bedrijf te werken.

Flow Traders

/

Flow Traders handelt in aandelen en derivaten, valuta, en obligaties op beurzen over de hele wereld. Flow Traders weet zich te onderscheiden van haar concurrenten door zichzelf continu te blijven innoveren en verbeteren. Flow Traders is in 2009 vernoemd tot ‘EFT Market Maker’. EFT staat voor Exchange Traded Funds. Het hoofdkantoor van Flow Traders bevind zich in Amsterdam. Daarnaast heeft het kantoren in New York, Cluj en Singapore.

/

Neem contact op met Sebastiaan voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden