/

Ontwikkeling Gratis Collegeblok

Om zichtbaarheid te creëren zochten topwerkgevers een onderscheidend medium dat hen op een opvallende manier veelvuldig en langdurig onder de aandacht kon brengen bij studenten. Wij combineerden zichtbaarheid met relevantie, bruikbaarheid en behoefte. Zo ontstond het Gratis Collegeblok, een gratis schrijfblok voor studenten dat hen kennis laat maken met interessante werkgevers.

Goede segmentatie, verschillende exclusieve samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen en studieverenigingen en volledig crossmediale advertentiemogelijkheden, maken het Gratis Collegeblok al jaren een must binnen de arbeidsmarktcommunicatie van werkgevers. Bedrijven als Antea Group, Arcadis, ASML, Bosch, Calco, Huisman, NS, SCA, Tebodin en vele anderen verbonden zich aan dit gebruiksproduct.

Onder studenten is het succesvolle medium, dat bij aanvang van ieder semester wordt uitgegeven, dan ook een begrip. Bezoek eens studievereniging op een technische universiteit en vraag naar het enthousiasme onder studenten voor dit product. Vele studenten gebruiken het product dagelijks voor hun aantekeningen en ontdekken nieuwe werkgevers voor hun stage en succesvolle start op de arbeidsmarkt. 

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Groei naamsbekendheid

Doordat studenten het collegeblok 4 maanden dagelijks gebruiken, zorgt het voor minimaal 128 zichtmomenten. Het bedrijf komt daarmee in de mindset.

Versterken Employer Brand

Studenten willen graag weten wat een bedrijf hen te bieden heeft en zij ontdekken interessante werkgever in hun Gratis Collegeblok.

Onderscheidend van concurrentie

Dagelijkse zichtbaarheid bij de relevante doelgroep in de collegebanken. Welk ander product weet dat te realiseren?

Groei aantal sollicitaties

70% van de studenten gebruikt het product (in)direct bij de oriëntatie op een eerste werkgever. Hiermee zorgt het voor een groei van het aantal sollicitaties.

Over het Gratis Collegeblok

/

Het Gratis Collegeblok is het eerste product waar Natural Talent in 2008 de markt mee betrad. Het helpt bedrijven om zich bekend te maken onder technisch talent. Ieder semester zorgt Natural Talent voor de uitgave van een nieuw Collegeblok. Het Gratis Collegeblok heeft een trouwe groep van adverteerders. Deze bedrijven merken het positieve effect van hun deelname.

Over het Gratis Collegeblok over de samenwerking met Natural Talent

/

Neem contact op met Teun voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden