/

TMC Mechanical activiteiten op de TU/e

Studenten werktuigbouwkunde en aanverwant zijn gewild, bovendien is er meer vraag naar kandidaten dan aanbod van afstudeerders. Dit maakt het belang van persoonlijk contact enorm groot.

Middels het EersteWerkgever.nl Collegeblok, Facebook en promotie via studievereniging Simon Stevin hebben we gebouwd aan de naamsbekendheid van het bedrijf. Dankzij de opgebouwde bekendheid creëerden we interesse bij studenten voor persoonlijk contact. Via verschillende evenementen realiseerden we dit contact en maakte TMC Mechanical kennis met werktuigbouwkundige studenten. 

Het eerste contact realiseerden we in de vertrouwde omgeving van de student; op de universiteit. Dit maakt het voor studenten erg laagdrempelig om kennis te maken met het bedrijf. De TMC Group, waar TMC Mechanical onder valt, nam deel aan de Wervingsdagen op de TU/e. Daarbij waren twee TMC Mechanical ambassadeurs aanwezig die studenten vertelden over het employeneurschap van het bedrijf. Van de interessante studenten werden de contactgegevens verzameld. 

De wervingsdagen is een erg groot event waar veel bedrijven zich presenteren aan de studenten. Daarom werd in samenwerking met studievereniging Simon Stevin een lunchlezing gegeven waarin twee ambassadeurs vertelden over hun baan als employeneur bij TMC Mechanical. 

Natural Talent coördineerde de lunchlezing. Daarnaast werden de ambassadeurs geïnstrueerd hoe ze studenten op de bedrijvendagen en tijdens de lunchlezing enthousiast maken voor TMC Mechanical.  

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Meer interesse in werken voor het bedrijf

Door een assertieve houding en enthousiasme tijdens de beurs raken studenten geïnteresseerd in een carrière bij TMC.

Persoonlijke kennismaking met studenten

Studenten hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Dit eerste laagdrempelige contact wordt op de beurs en tijdens de lunchlezing gelegd.

Verhoging kwaliteit van sollicitaties

Door een oprecht beeld te geven van de organisatie, en persoonlijke opvolging na het evenement, zien we een stijging van kwalitatief goede sollicitaties.

Versterken Employer Brand

Door de presentatie van het bedrijf op de carrièrebeurs en de lunchlezing krijgen studenten inzicht in het employeneurschap van TMC Mechanical.

TMC Mechanical

/

TMC Mechanical is onderdeel van de TMC Group en richt zich uitzonderlijk op hoogopgeleide werktuigbouwkundige. Het bedrijf zet deze professionals in binnen een technische omgeving. De focus ligt op projecten die van cruciaal belang zijn voor de opdrachtgevers. TMC heeft met het employeneurschap (werkondernemerschapsmodel) een uniek concept. Het model combineert werken en ondernemen met elkaar.

TMC Mechanical over de samenwerking met Natural Talent

/

Neem contact op met Sebastiaan voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden