/

Werving stagiaires Bosch Groep

Binnen Bosch worden stagiaires op waarde geschat. Ze krijgen eigen verantwoordelijkheden en maken volwaardig deel uit van het team. Ieder half jaar is het daarom belangrijk dat de juiste stagiaires worden geworven. Veel bedrijven die onderdeel uitmaken van de Bosch Groep, zoals Packaging Technology, Security Projects en Automotive Aftermarket besteden de werving van hun stagiaires daarom exclusief uit aan Natural Talent.

Een goede stagiair neemt werkzaamheden uit handen, is relatief voordelig, kan een relevant onderzoek uitvoeren en is een mogelijke medewerker van de toekomst. Alle reden dus om geen concessies te doen op de kwaliteit van een stagiair. Je wilt namelijk dat de stagiair je veel meer oplevert dan dat deze kost. Dit is precies wat Bosch ieder half jaar zoekt.

Natural Talent heeft daarom een gestructureerd wervingsproces ontwikkeld, dat we volledig voor onze klanten verzorgen. Dit begint bij een intake met de hiring manager. Een stagiair moet namelijk goed bij de organisatie én op de beoogde werkplek passen. We helpen vervolgens de hiring manager bij het formuleren van een geschikte opdracht en (her)schrijven de stagevacature, zodat deze aansprekend is voor de studenten. 

Een wervingscampagne wordt opgezet waarmee we doelgericht in contact komen met goede kandidaten. Alle kandidaten worden beoordeeld en beheerd. Op basis van een uitgebreide screening worden interessante kandidaten geselecteerd en voorgedragen. Zo voorzien we verschillende Bosch bedrijven ieder half jaar van stagiaires die binnen het bedrijf hun meerwaarde bewijzen. 

Moeite om goede stagiaires te vinden voor jouw openstaande stagevacatures?

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Tijdsbesparing voor de klant

Natural Talent verzorgt het volledige Werving & Selectietraject. Het bedrijf hoeft enkel een gesprek aan te gaan met de top kandidaten. Dit bespaart het bedrijf dus enorm veel tijd.

Optimale candidate experience

Natural Talent zorgt voor spoedige en transparante opvolging van alle kandidaten. Door goede communicatie zorgt dit voor een optimale candidate experience en een positief gevoel over Bosch. Ook bij afgewezen kandidaten.

Zekerheid over goed resultaat

Natural Talent heeft de juiste toegangen tot talent. Hiermee is het bedrijf verzekerd van goede kandidaten.

Lage cost-per-hire

Doordat Natural Talent een effectief wervingsproces heeft ingericht, kan een zeer scherp tarief gehanteerd worden.

Bosch

/

Bosch is wereldwijd een toonaangevende leverancier van technologie en services. In Nederland is Bosch vertegenwoordigd in alle sectoren van de Groep: automobieltechniek, industriële technologie, consumentenproducten en energie- bouwtechnologie. Bosch staat voor kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid voor mens en milieu. In Nederland heeft de Bosch Groep 19 vestigingen en circa 3.800 medewerkers. Het bedrijf biedt volop kansen voor talent, in zowel business als techniek functies. Natural Talent is al jaren de vaste partner van Bosch op het gebied van Campus Recruitment.

Bosch over de samenwerking met Natural Talent

/

Neem contact op met Teun voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden