/

Werving stagiaires Kiwa

Kiwa was op zoek naar stagiaires om te ondersteunen bij belangrijke werkzaamheden. Stagiaires ook met potentie voor de toekomst. Natural Talent werd gevraagd om deze stagiaires voor het bedrijf te vinden.

Een goede stagiair neemt werkzaamheden uit handen, is relatief voordelig, kan een relevant onderzoek uitvoeren en is een mogelijke medewerker van de toekomst. Alle reden dus om geen concessies te doen op de kwaliteit van een stagiair. Je wilt namelijk dat de stagiair je veel meer oplevert dan dat deze kost. Ook Kiwa wilde dit.

Natural Talent heeft daarom een gestructureerd wervingsproces ontwikkeld, dat we volledig voor onze klanten verzorgen. Dit begint bij een intake met de hiring manager. Een stagiair moet namelijk goed bij de organisatie én op de beoogde werkplek passen. We helpen vervolgens de hiring manager bij het formuleren van een geschikte opdracht en (her)schrijven de stagevacature, zodat deze aansprekend is voor de studenten. 

Een wervingscampagne wordt opgezet waarmee we doelgericht in contact komen met goede kandidaten. Alle kandidaten worden beoordeeld en beheerd. Op basis van een uitgebreide screening worden interessante kandidaten geselecteerd en voorgedragen. Zo ontving ook Kiwa sterke kandidaten voor haar stages en wisten we deze in een kort tijdsbestek in te vullen.

Moeite om goede stagiaires te vinden voor jouw openstaande stagevacatures?

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Diensten die zijn ingezet

Wat levert het op?

Sneller invullen vacatures

De beste en meest assertieve studenten starten de zoektocht naar een stage al vroeg. Natural Talent is er als eerste bij en zorgde voor spoedige invulling van de stage.

Kwaliteit van sollicitaties verhoogd

Stagiaires die door Natural Talent worden geworven voldoen aan een hoog niveau, zodat zij een meerwaarde zijn voor de organisatie waar zij hun stage lopen.

Optimale candidate experience

Natural Talent stelt alleen de kandidaten voor die voldoen aan alle eisen. De

Preselectie van kandidaten

Natural Talent stelt enkel kandidaten voor die aan alle eisen voldoen. Het bedrijf hoeft enkel gesprekken aan te gaan met de top kandidaten.

Kiwa

/

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in organisaties, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa haar klanten de kwaliteit te verbeteren.

Kiwa over de samenwerking met Natural Talent

/

Neem contact op met Teun voor meer informatie!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden