Campus recruitment workshop  background
 overlay

Campus recruitment workshop

Campus recruitment workshop

HomeOnze dienstenAanpak en positioneringCampus recruitment workshop
 Waarom een campus recruitment workshop?

Waarom een campus recruitment workshop?

Heb jij ook gemerkt dat het plaatsen van je stage- of startersfuncties op een vacaturebank niet de gewenste kandidaten oplevert? Je bent op zoek naar talent dat aansluit bij je eisenpakket en bedrijfscultuur, maar weet hen niet te enthousiasmeren voor je vacatures. Kortom, een doordachte campus recruitment strategie is wenselijk. Niet langer lukraak aan de slag gaan door het plaatsen van je vacature op een vacaturebank, maar met een duidelijk doel werken vanuit een doordachte strategie én met middelen die jou op zowel de korte als lange termijn het beste resultaat opleveren. Onze campus recruitment workshop voorziet je van een stevige basis waarmee jullie concrete stappen kunnen zetten.

Wat is een campus recruitment workshop?

Tijdens onze workshop delen we op een interactieve manier onze kennis en ervaring op het gebied van campus recruitment met je. Wij weten immers wat de doelgroep, studenten, beweegt en welke stappen je dient te zetten om hen te bereiken. Tijdens diverse oefeningen word je samen met je collega’s uitgedaagd om over nieuwe en bestaande processen op het gebied van campus recruitment na te denken. Of je al enige ervaring hebt of nog helemaal nieuw bent op dit gebied maakt ons niks uit. Wij maken de workshop persoonlijk zodat jullie na afloop de juiste handvatten en focuspunten hebben om jullie strategie vorm te geven én ook direct de eerste concrete stappen in de goede richting te zetten.

Wat is een campus recruitment workshop?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer jullie bij ons een campus recruitment workshop afnemen gaan we als volgt te werk:

1

Intake

Ter voorbereiding op de workshop houden we een korte intake. Wij vinden het belangrijk om inzicht te krijgen in jullie doelstellingen en hetgeen jullie uit de workshop willen halen. Zo maken we onze dienstverlening persoonlijk en effectief.

2

De workshop

Gedurende een dagdeel helpen wij jullie op een laagdrempelige manier bij het structureren van jullie campus recruitment beleid. Vanuit onze kennis, ervaring en duurzame visie leggen we tijdens de workshop samen een solide basis waarmee jullie aan de slag kunnen.

3

Natraject

We geven jullie de ruimte om de informatie van de workshop op jezelf in te laten werken. Om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten en aanvullende vragen te beantwoorden houden we enkele weken na de workshop een sessie waarin we jullie strategie de finishing touch geven.

Wat levert een campus recruitment workshop op?

  • Nieuwe kennis en inzichten opdoen op het gebied van campus recruitment

  • Een overzicht van activiteiten en middelen die voor jullie het meeste opleveren

  • Frisse ideeën voor effectieve en doelgerichte uitvoer van jullie activiteiten

  • Een sterke basis en persoonlijk plan waarmee je direct aan de slag kunt

Klanten over onze samenwerking

De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over onze campus recruitment workshop?

Vragen over onze campus recruitment workshop?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.