/

Contact leggen

Persoonlijk contact met studenten is van essentieel belang om ze voor jouw organisatie te winnen. Het helpt je ook om geschikt talent te identificeren. Dus ga de dialoog aan, ontmoet jong talent en laat zien waarom jij een topwerkgever bent. Zo win je sympathie van studenten en kun je een talentpool vullen met potentiële medewerkers.

Iedere student met enige carrière gerelateerde interesse in je organisatie heeft één hele belangrijke vraag: hoe is het om bij jouw bedrijf te werken? Het is een vraag die je absoluut moet beantwoorden. En het lieftst persoonlijk. Maar welke activiteiten lenen zich hier het beste voor? En hoe maak je van deze activiteiten een succes?

Natural Talent helpt je bij het selecteren van de activiteiten die jou in contact brengen met je belangrijkste doelgroepen. Activiteiten die aansluiten op je wervingsbehoefte en waarbij je die ene belangrijke vraag kunt beantwoorden. Samen maken we van deze activiteiten een succes, waarbij we je ondersteunen tijdens het gehele proces van organisatie tot opvolging. Samen enthousiasmeren we studenten en selecteren we potentieel talent voor jouw organisatie.

Wat levert het op?


Intensief kennismaken met interessant talent

Je leert potentieel talent kennen en kunt goed beoordelen welke studenten bij je organisatie passen.


Groei aantal sollicitaties

Niets enthousiasmeert een student meer dan persoonlijk contact. Doordat studenten vaker met je organisatie in contact komen en het bedrijf leren kennen groeit het aantal sollicitaties.


Kwaliteit van sollicitaties hoger

Doordat de student jouw organisatie leert kennen kiest deze heel bewust om bij je te solliciteren. Dit verhoogt de kwaliteit van je sollicitaties enorm.


Onderscheiden van concurrentie

Door persoonlijk contact ervaren studenten wat jou een unieke werkgever maakt. Het zorgt voor een sterke en onderscheidende positionering ten opzichte van andere werkgevers.

Diensten die we in kunnen zetten

Wil jij maximaal rendement behalen uit jouw campus recruitment?

Leg dan samen met ons een stevig fundament. Het betaalt zich terug in besparingen, betere resultaten en bovenal, een pijplijn met talent dat klaar staat om voor je te komen werken. Zullen we eens kennis maken?

/

Kom eens kennis maken met ons!

/

“Kiwa werkt reeds een aantal jaren samen met Natural Talent. Een club met enthousiaste en professionele mensen, die snel en adequaat met goede oplossingen komen. Natural Talent weet zich snel een goed beeld eigen te maken van waar Kiwa behoefte aan heeft. De eerste keer ...

Bekijk deze case
Guus van Schooten
Manager Human Resources Kiwa
/
Guus van Schooten

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden