/

Activiteiten op Onderwijsinstellingen

Werken bij jouw bedrijf, wat houdt dat in? Een vraag die jij moet beantwoorden als je hoogopgeleid talent wilt werven. De inzet van activiteiten op een onderwijsinstelling zorgen voor laagdrempelig contact. Je gaat zelf naar de student toe en legt het eerste persoonlijke contact in diens vertrouwde studieomgeving. Tijdens een lunchlezing, bedrijvendiner of bedrijvenbeurs bijvoorbeeld. Daar maak je studenten enthousiast om het eerste contact verder uit te bouwen. Op dit gebied zijn er veel wensen en mogelijkheden, die ieder een eigen aanpak vragen. Door onze contacten op onderwijsinstellingen en bij studieverenigingen weten wij wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Samen bespreken we je huidige campus recruitment activiteiten en kijken we welke activiteiten op onderwijsinstellingen bij kunnen dragen aan het behalen van jouw doelstellingen. Vervolgens gaan wij aan de slag met de organisatie. We leggen contacten, regelen inschrijvingen of zetten een promotietraject op. Samen verdelen we de rollen en beginnen we met de voorbereiding van de activiteit. Ook zijn we naar wens ondersteunend tijdens de activiteit, of kunnen je 100% vertegenwoordigen. Na afloop van de activiteit zorgen wij ervoor dat met alle studenten die we gesproken hebben contact wordt onderhouden. En natuurlijk evalueren we na afloop samen.

Wat levert het op?

Versterken employer brand

Versterken employer brand

Studenten leren je kennen als werkgever, weten waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Zij ervaren je employer brand, raken enthousiast en delen het online en offline.

Meer interesse van studenten

Meer interesse van studenten

Persoonlijk contact en een persoonlijk verhaal. Dankzij het laagdrempelige contact enthousiasmeer je studenten en neemt hun interesse in je organisatie toe.

Groei naamsbekendheid

Groei naamsbekendheid

Onbekend maakt onbemind. En dankzij jouw initiatief tot persoonlijke kennismaking zet je jezelf als potentiële werkgever op de kaart bij studenten.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Wil jij studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met je organisatie? Wij helpen je om de beste activiteiten te kiezen en tot een succes te maken, maar geven je de ruimte om zelf het voortouw te nemen.

Ontzorgen

Wij houden het overzicht, onderhouden de contacten en verzorgen de organisatie of je deelname. Voor, tijdens en na het evenement vertegenwoordigen we jouw bedrijf naar studenten, onderwijsinstellingen en studieverenigingen. Met maximaal resultaat.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden