/

Inhousedagen

Hoe is het om voor jouw bedrijf te werken? Dat is de belangrijkste vraag die een student, die zich oriënteert op een eerste werkgever, heeft. De beste manier om deze vraag te beantwoorden is de organisatie van een inhousedag. Studenten leren je bedrijf kennen, maken kennis met de bedrijfscultuur en ontmoeten je medewerkers. Ook kunnen ze zelf de handen uit de mouwen steken tijdens een bedrijfscase of workshop. Op deze manier ontdekken studenten of zij voor je bedrijf willen werken. En kun jij beoordelen welke studenten geschikt zijn voor een toekomstige functie binnen jouw bedrijf. Dit maakt van een inhousedag een effectieve selectietool.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Een succesvolle inhousedag hangt samen met twee belangrijke onderdelen: de organisatie van de dag en de werving van bezoekers. Wij hebben met beide veel ervaring en kunnen je dan ook goed ondersteunen. Tijdens een eerste gesprek stemmen we je doelstellingen af en brengen we in kaart van welke studieachtergrond je graag talent terugziet op jouw evenement. Om studenten te enthousiasmeren zetten we een pakkende promotiecampagne op waarbij we onze database, en onze contacten op onderwijsinstellingen en bij studieverenigingen gebruiken. Daarnaast zijn we actief betrokken bij de voorbereidingen van jouw inhousedag. We houden de inschrijvingen bij, helpen je bij het programma en de planning, en onderhouden contact met de studenten. Zowel voor als na de inhousedag. Tot slot zijn we naar wens aanwezig om samen van jouw inhousedag een geslaagd evenement te maken.

Wat levert het op?

Intensief kennismaken met interessant talent

Intensief kennismaken met interessant talent

Je leert potentieel talent voor je organisatie kennen en kunt persoonlijk beoordelen wie er bij je organisatie past.

Versterken employer brand

Versterken employer brand

Studenten leren je kennen als werkgever. En weten waar je voor staat. Zij ervaren je employer brand, raken enthousiast en delen dit online en offline.

Groei aantal sollicitaties

Groei aantal sollicitaties

Een inhousedag werkt overtuigend. De interesse in een eerste baan of stage bij je bedrijf wordt gevoed. En dat zie je terug in groei van je talentpool en de sollicitaties na het evenement.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Wil je ondersteuning bij de organisatie van jouw inhousedag? Wij assisteren je graag bij het vormgeven en promoten van jouw ideale inhousedag, op de vlakken waar jij hulp bij kunt gebruiken.

Ontzorgen

Enthousiast over het organiseren van een inhousedag, maar lukt het je niet om dit zelf op te zetten? Samen organiseren we jouw unieke inhousedag en enthousiasmeren we studenten om jouw evenement te bezoeken. En als je wilt, dan zijn we ook tijdens het evenement aanwezig om je te ontzorgen.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden