/

Stagebemiddeling

Stagiaires zijn een aanwinst voor je organisatie. Ze zijn jong, leergierig en er niet vies van hun handen uit de mouwen te steken om praktijkervaring op te doen. Werken met stagiaires is ook de ideale methode om te beoordelen welke kandidaten in de toekomst invulling kunnen geven aan een startersfunctie. Maar wil je optimaal profiteren van een stagiair, dan moet het een goede stagiair zijn! Wij helpen je graag om de ideale stagiair te vinden en structuur aan te brengen in je stagewervingsbeleid. Maak kennis met onze werkwijze.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Wil je goede stagiairs werven, dan moet je tijdig de stagevacature uitzetten, een aansprekende vacaturetekst ontwikkelen die afgestemd is op de doelgroep en toegang hebben tot de juiste kanalen. Wij zetten graag onze specialistische kennis voor je in en maken gebruik van ons uitgebreide netwerk. Dit kan door de werving van je stagiaires van A tot Z voor je uit handen te nemen. Of door je erbij te ondersteunen. Maar we doen meer. We helpen je om structuur en continuïteit aan te brengen in de werving van stagiaires in lijn met je toekomstige wervingsbehoefte aan starters. Dit houdt in dat we niet slechts handelen vanuit de intentie om eenmalig een stagevacature in te vullen. Onze visie is gericht op de lange termijn, waarbij we je willen ontzorgen en je helpen om de best passende stagiaires voor jouw organisatie aan te nemen.

Wat levert het op?

Intensief kennismaken met interessant talent

Intensief kennismaken met interessant talent

Je leert potentieel talent voor je organisatie kennen en kunt persoonlijk beoordelen wie er bij je organisatie past.

Uitstekende stagiaires

Uitstekende stagiaires

Zonder zorgen de stagiaires die passen bij je organisatie aannemen. Niet alleen voor de stage, maar ook voor erna.

Lage cost per hire

Lage cost per hire

Je stagiair, en wellicht je toekomstige medewerker, tegen een scherp bemiddelingstarief. Dankzij een grote database en een effectief wervingsproces.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Wil je het wervingsproces van jouw stagiaires soepeler laten verlopen? Wij geven je toegang tot talent en ondersteunen je bij de werving van geschikte stagiaires.

Ontzorgen

Wil je graag stagiaires werven, maar lukt het je niet om passend talent te vinden? Of wil je structuur aanbrengen? Wij ontzorgen je en helpen je aan de best passende stagiaires.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden