Activiteiten studieverenigingen  background
 overlay
 overlay

Activiteiten studieverenigingen

Activiteiten studieverenigingen

HomeOnze dienstenContact leggenActiviteiten studieverenigingen
Waarom samen activiteiten met studieverenigingen organiseren?

Waarom samen activiteiten met studieverenigingen organiseren?

Naamsbekendheid is belangrijk, maar een echte relatie met studenten bouw je met persoonlijk contact. Dit is uitstekend te organiseren in samenwerking met één of meerdere studieverenigingen! Veel studenten zijn lid van zo’n vereniging, die vaak gelinkt is aan één of meerdere bachelor- en masterstudies. Bovendien zijn deze verenigingen gefocust op studeren, de ontwikkeling van hun leden en de mogelijkheid tot netwerken met bedrijven. Kortom: de perfecte ingang naar jullie doelgroep. Maar welke studies en studieverenigingen moet je benaderen? En hoe werkt dat met die jaarlijks wisselende besturen? Geen paniek, wij helpen jullie om de juiste verenigingen te vinden en ondersteunen jullie bij het kiezen van passende activiteiten met studenten. Wij kennen de verenigingen al en doordat we zowel van jullie als de studievereniging de enige contactpersoon zijn, werken we samen efficiënt en overzichtelijk aan de kennismaking met het talent uit jullie doelgroep.

Wat houden activiteiten met studieverenigingen in?

Het aantal studieverenigingen is groot, evenals de hoeveelheid samenwerkingsmogelijkheden die zij bieden. Wij helpen jullie bij het kiezen van de verenigingen die het beste aansluiten bij jullie doelgroep, bedrijf en wensen. Tijdens de samenwerking onderhouden wij het contact met de vereniging en zijn we jullie enige aanspreekpunt. Gezien duurzame samenwerkingen belangrijk zijn en besturen jaarlijks wisselen, werkt dit voor iedereen het meest overzichtelijk. Afhankelijk van jullie wensen en het aanbod van de vereniging organiseren we één of meerdere activiteiten, zoals een lezing of workshop. Wij adviseren jullie over de inhoud hiervan, zodat deze optimaal aansluit bij de wensen van studenten. Dit zorgt voor een grotere opkomst en meer toewijding van de deelnemers. Na het evenement smeden we het ijzer wanneer het heet is en volgen we de deelnemers persoonlijk op. Zo zetten we de eerste stappen naar een duurzame relatie met toptalent.

Wat houden activiteiten met studieverenigingen in?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer jullie activiteiten met studieverenigingen bij ons uitbesteden gaan we als volgt te werk:

1

Intake

We bespreken jullie doelgroep en doelstellingen. Hierbij kijken we naar studies, regio’s en jullie wervingsbehoefte. Wij adviseren vervolgens met welke studieverenigingen jullie het beste een samenwerking aan kunnen gaan en welke activiteiten daar bij ondernomen kunnen worden.

2

Samenwerking

Nadat de studieverenigingen en activiteiten bepaald zijn, is het aan ons om de samenwerkingen definitief te maken. Activiteiten worden afgestemd, contracten opgesteld en datums geprikt zodat niets het aanstaande persoonlijke contact met hoogopgeleid talent meer in de weg staat.

3

Activiteiten

Wij maken afspraken met studieverenigingen en starten de organisatie en promotie van jullie activiteiten. We adviseren jullie over de inhoud en zijn bij de activiteiten aanwezig om te ondersteunen met onder andere het verzamelen van contactgegevens van de deelnemers.

4

Opvolging en evaluatie

Na afloop van iedere activiteit volgen we de geïnteresseerde studenten direct op. Vervolgens evalueren we samen met jullie en de vereniging wat goed ging en hoe we toekomstige activiteiten nog succesvoller kunnen maken.

Wat leveren activiteiten met studieverenigingen jullie op?

  • Persoonlijk contact met jullie doelgroep in hun vertrouwde studieomgeving

  • Het uitdragen van jullie employer brand onder potentiële medewerkers

  • Overzicht en duidelijkheid door één aanspreekpunt die alle studieverenigingen kent

  • Een positieve opvolging die een stevige basis vormt voor duurzame relaties met studenten

Klanten over onze samenwerking

De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over activiteiten met studieverenigingen?

Vragen over activiteiten met studieverenigingen?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.