Bedrijvendagen  background
Bedrijvendagen overlay
Bedrijvendagen overlay

Bedrijvendagen

Bedrijvendagen

Waarom deelnemen aan bedrijvendagen?

Waarom deelnemen aan bedrijvendagen?

Wil je op een persoonlijke manier kennismaken met studenten? Zorg dan dat je aanwezig bent op hun onderwijsinstelling; de vertrouwde omgeving waar ze colleges volgen, aan projecten werken en studeren voor tentamens. Op diverse hbo- en wo onderwijsinstellingen worden jaarlijks bedrijvendagen georganiseerd. Dit zijn laagdrempelige evenementen waarop je in één keer een grote groep studenten met verschillende achtergronden aanspreekt. Wanneer je aanwezig bent op de juiste bedrijvendagen, jullie deelname goed organiseert en de gesproken studenten op een gedegen manier opvolgt, pluk je écht de vruchten van dit persoonlijke contact met jong talent. Iets waarbij wij jullie kunnen helpen!

Wat houdt deelnemen aan bedrijvendagen in?

Je gaat natuurlijk niet zomaar ergens staan. Daarom kijken we op basis van jullie doelgroep en doelstellingen welke bedrijvendagen voor jullie relevant zijn. Vervolgens organiseren we jullie deelname en ontwikkelen we een aanpak die goed bij jullie past. Op zo’n bedrijvendag ben je namelijk niet het enige bedrijf dat zichzelf presenteert. Het is belangrijk dat jullie opvallen en een onvergetelijke indruk achterlaten op de aanwezige studenten. Hierop bereiden we jullie medewerkers goed voor. Bovendien zijn we samen met jullie aanwezig op het evenement om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en we zoveel mogelijk studenten bereiken. Het belangrijkste onderdeel van de dag is het verzamelen van de contactgegevens van potentieel talent. Daarmee kunnen we na afloop het eerste gelegde contact uitbouwen en studenten echt warm maken voor een stage of carrière bij jullie bedrijf.

Wat houdt deelnemen aan bedrijvendagen in?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer jullie de deelname aan bedrijvendagen bij ons uitbesteden gaan we als volgt te werk:

1

Voorbereiding

Samen bepalen we het plan van aanpak voor jullie deelname. Hieruit volgen focuspunten en een duidelijke boodschap. Wij zorgen vervolgens dat alles omtrent jullie deelname, zoals de inschrijving, afvaardiging en presentatie, geregeld wordt.

2

Deelname aan de bedrijvendag

Wij ondersteunen jullie op de bedrijvendag en zorgen ervoor dat jullie medewerkers precies weten op welke manier ze studenten het beste kunnen benaderen. Samen verzamelen we de belangrijke contactgegevens en leggen zo de basis voor een goede opvolging.

3

Studenten opvolging

Nadat het eerste contact gelegd is houden we het potentiële talent warm zodat ze op het juiste moment door kunnen stromen naar jullie vacatures. Na afloop van het evenement volgen we iedereen daarom persoonlijk op en peilen hun behoefte.

4

Evaluatie

Samen kijken we op basis van onze gezamenlijke ervaringen en de feedback van studenten naar de positieve- en verbeterpunten van jullie deelname aan de bedrijvendag. Op basis daarvan gaan we jullie toekomstige deelnames nog verder professionaliseren.

Wat levert deelnemen aan bedrijvendagen op?

  • Employer branding: jullie bedrijf fysiek kenbaar maken aan de doelgroep

  • Laagdrempelig contact met oriënterende studenten van diverse studieachtergronden

  • Een groep met potentiële kandidaten waarmee je het contact verder uit kunt bouwen

Klanten over onze samenwerking

De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over onze dienstverlening voor bedrijvendagen?

Vragen over onze dienstverlening voor bedrijvendagen?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.