Promotie inhousedag  background
Promotie inhousedag overlay
Promotie inhousedag overlay

Promotie inhousedag

Promotie inhousedag

HomeOnze dienstenContact leggenPromotie Inhousedag
Waarom organiseer je een inhousedag?

Waarom organiseer je een inhousedag?

Wil jij studenten écht interesseren voor een carrière bij jouw bedrijf? Dan is het organiseren van een inhousedag een slimme zet! Vergelijk het met het boeken van jouw vakantie: door mooie foto’s of verhalen op het reisbureau heb je zin om naar een bepaalde plek te gaan, maar pas als je er zelf geweest bent wéét je dat het er fijn is. Zo werkt het ook bij het kiezen van een (stage)werkgever. Zelf een bedrijfscultuur ervaren werkt vele malen beter dan erover horen of lezen. Maar hoe krijg je de studenten bij jullie in huis, hoe moet het programma er eigenlijk uitzien en misschien wel het belangrijkste: hoe zorg je er na afloop voor dat het talent zich jullie toffe inhousedag blijft herinneren? Daar heb je ons voor! Wij spreken jullie doelgroep aan, geven tips over de invulling van het programma en volgen alle deelnemers na het evenement persoonlijk op. Zo maken we jullie een top of mind werkgever.

Wat houdt de promotie van een inhousedag door Natural Talent in?

De eerste twee stappen bij het organiseren van een professionele inhousedag zijn het bepalen van de doelgroep en het opstellen van een passend programma. Dit samen vormt de basis voor de promotiecampagne. Gedurende het gehele promotietraject wil je als bedrijf een positieve indruk maken bij studenten. Dit kunnen jullie met een gerust hart aan ons uit handen geven. Op basis van onze kennis van de studentendoelgroep vormen we een pakkende boodschap, waarmee we het gewenste talent motiveren om zich in te schrijven voor jullie inhousedag. En na afloop van het evenement vragen we de studenten persoonlijk naar hun ervaringen en peilen we of ze interesse hebben in een toekomst bij jullie bedrijf. Met deze positieve candidate experience veroveren jullie een vaste positie in de mindset van passend talent en zorgen we ervoor dat zij staan te poppelen om bij jullie aan de slag te gaan in een stage of startersfunctie. Missie geslaagd!

Wat houdt de promotie van een inhousedag door Natural Talent in?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer wij de promotie van jullie inhousedag verzorgen gaan we als volgt te werk:

1

Voorbereiding

Samen zorgen we voor een goede voorbereiding waarin we de datum, het programma en de promotiestrategie bespreken. Wanneer alle verwachtingen en afspraken duidelijk zijn kunnen we aan de slag om de juiste studenten te enthousiasmeren voor jullie evenement.

2

Promotietraject

Met elkaar ontwikkelen we een boodschap en landingspagina. Wij zetten deze om in een gestructureerde campagne, die een combinatie is van online- en offline promotie op kanalen als Facebook en Instagram, maar ook op onderwijsinstellingen met posters en direct mails.

3

Kandidaat beheer

Inschrijven is één ding, maar je wilt zo min mogelijk no-show én een positieve indruk achterlaten op talent. Wij onderhouden intensief contact met elke student, van aanmelding tot opvolging. En zorgen daarmee voor een candidate experience waarmee jij indruk maakt!

4

Evaluatie

Op basis van de feedback van de deelnemers en onze gezamenlijke ervaringen kijken we samen naar de positieve- en verbeterpunten van de inhousedag. Ook brengen we in kaart welk talent concreet interesse heeft in een toekomstige stage of carrière bij jullie bedrijf.

Wat levert de promotie van een inhousedag op?

  • Sterke positieve employer branding door een doelgerichte promotiecampagne

  • Een goed gevuld evenement met studenten die binnen jullie doelgroep passen

  • Een positieve candidate experience onder potentiële medewerkers en stagiairs

  • Een overzicht van studenten die geïnteresseerd zijn in een stage of baan bij jullie bedrijf

Klanten over onze samenwerking

Op een mooie, intensieve en inspirerende manier hebben wij samengewerkt met Natural talent in voorbereiding op ons grootste jaarlijkse recruitment event, ‘The A.T. Kearney Strategy Chalenge’. De expertise van Natural Talent op het gebied van online marketing, hun netwerk van high performance studenten en de tools die zij aan ons hebben aangereikt hebben geleid tot heel mooi resultaat! Hier zijn wij enorm trots op en ik zou een samenwerking met hen dan ook ten zeerste aanbevelen!
A.T. Kearney
Joep van der Loo , Business Analyst A.T. Kearney
De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over onze promotie van een inhousedag?

Vragen over onze promotie van een inhousedag?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.