Beheer social media  background
Beheer social media overlay

Beheer social media

Beheer social media

Waarom je social media beheer uitbesteden?

Waarom je social media beheer uitbesteden?

Het social media gebruik onder jongeren blijft groeien, studenten zijn 24/7 online. Maar op welke platformen bevindt jullie doelgroep zich en wat willen ze weten? Een kanaal dat dit jaar ‘hot’ is, kan volgend jaar opeens van zijn troon worden gestoten. Neem bijvoorbeeld Facebook en Instagram: Facebook blijft erg populair onder studenten, maar Instagram is bezig aan een snelle opmars. Hoe moet je daarop inspelen? Gelijktijdig is het belangrijk dat de boodschap die je online vertelt studenten aanspreekt en dat je continue actief bent. Pas dan wordt het voor een student interessant om jullie te volgen. En dat is natuurlijk het doel: het creëren van online communities met jong talent dat meer wil weten over jullie bedrijf. Met onze kennis van studenten sluiten we jullie social media kanalen aan op de behoefte van studenten uit jullie doelgroep en maken we hen enthousiast voor een toekomst bij jullie bedrijf.

Wat houdt het beheer van jullie social media in?

We willen iets met social media. Een uitspraak die wij regelmatig horen. Dit is zeker een goede manier om contact te leggen met studenten. Maar wát willen jullie? Voor wie? En welke boodschap willen jullie uitdragen? De antwoorden op deze en andere vragen, vormen de basis van de online strategie die wij voor jullie ontwikkelen. Nadat de kanalen zijn bepaald komt de volgende stap: het bouwen van een online community. Dat kost tijd en vraagt toewijding. We ontwikkelen maandelijks actuele en variërende content, op basis van jullie input over evenementen, medewerkers en nieuws. Daarnaast monitoren we continu de reacties zodat we snel kunnen inspringen op vragen en interactie creëren. Zo tillen we jullie employer branding naar een hoger niveau en maken we social media een volwaardig onderdeel van jullie campus recruitment.

Wat houdt het beheer van jullie social media in?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer jullie het social media beheer bij ons uitbesteden gaan we als volgt te werk:

1

Strategie

Samen kijken we naar jullie doelgroep en bespreken we welke stappen, social media kanalen en boodschap nodig zijn om jullie doelstellingen te realiseren. Zodra alles duidelijk is gaan we samen aan de slag.

2

Social media onderhoud

Aan de hand van jullie input ontwikkelen en plaatsen wij berichten op de gewenste social media kanalen. We spelen in op reacties en zoeken actief de interactie met volgers. Samen creëren we zo een levendige online community met talent uit jullie doelgroep.

3

Online blijven

Niets is zo veranderlijk als de jonge generaties. Daarom werken we continu aan de optimalisatie van jullie online strategieën. We zorgen niet alleen dat jullie actief zijn op de juiste platformen, maar houden ook jullie content interessant voor de doelgroep.

Wat levert social media beheer op?

  • Het uitdragen van jullie employer brand op de juiste social media kanalen

  • Een actief social media beleid dat past bij jullie wensen én die van studenten

  • Een online community met talent dat oprecht geïnteresseerd is in jullie bedrijf

Klanten over onze samenwerking

De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over ons social media beheer?

Vragen over ons social media beheer?

Sebastiaan staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.