Promotie op onderwijsinstellingen  background
Promotie op onderwijsinstellingen overlay
Promotie op onderwijsinstellingen overlay

Promotie op onderwijs-instellingen

Promotie op onderwijsinstellingen

HomeOnze dienstenEmployer brandingPromotie op onderwijsinstellingen
Waarom heb ik promotie op onderwijsinstellingen nodig?

Waarom heb ik promotie op onderwijsinstellingen nodig?

Onbekend maakt onbemind. Je hebt als werkgever meerdere zichtmomenten per jaar nodig om een vaste positie te veroveren in de mindset van studenten. Naast online, liggen er ook offline diverse mogelijkheden om jullie bekendheid te vergroten onder talent, bijvoorbeeld op onderwijsinstellingen; de vertrouwde omgeving waar studenten colleges volgen, aan projecten werken en leren voor tentamens. Wij kunnen jullie helpen om op een laagdrempelige manier daar zichtbaar te zijn waar jullie doelgroep zich bevindt. Met posters, flyers of een advertentie in ons Gratis Collegeblok, kunnen jullie met weinig inspanning veel winnen. Ons netwerk van studenten dat jullie promotiemateriaal verspreidt beslaat heel Nederland, van Groningen tot Maastricht. Maak hier gebruik van en vergroot op een relatief goedkope manier jullie bekendheid onder studenten!

Wat is promotie op onderwijsinstellingen?

Geen onderwijsinstelling is voor ons te ver. Natural Talent beschikt over promotors in vrijwel alle studentensteden. Dit zijn studenten die de onderwijsinstellingen op hun duimpje kennen en precies weten op welke plekken zij jullie promotiemateriaal het beste kunnen verspreiden om zoveel mogelijk studenten te bereiken. Samen bepalen we op welke locaties voor jullie het meeste winst te behalen valt en geven wij advies over de opmaak en verspreidingsfrequentie. Zo zorgen we dat jullie posters en flyers niet alleen de juiste studenten bereiken, maar ook écht opvallen. Daarbij kunnen jullie deelnemen aan ons Gratis Collegeblok waarvan halfjaarlijks 30.000 exemplaren verspreid worden op hogescholen en universiteiten door heel Nederland. Qua advertenties zijn er verschillende opties en oplages, passend bij jullie wensen. Het Gratis Collegeblok is een begrip onder studenten en wordt dagelijks gebruikt tijdens colleges en bij het studeren. Met deze fysieke laagdrempelige promotiematerialen nestelt jullie bedrijf zich in de mindset van hoogopgeleid talent.

Wat is promotie op onderwijsinstellingen?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer wij voor jullie de promotie op onderwijsinstellingen verzorgen gaan we als volgt te werk:

1

Keuze onderwijsinstellingen

Kijkend naar jullie doelgroep bepalen we samen op welke onderwijsinstellingen we meer zichtbaarheid gaan creëren en met welke frequentie. Het is hierbij mogelijk om jullie pijlen te richten op een specifieke regio of onderwijsinstelling, of om het juist heel breed te houden.

2

Promotiemateriaal

Het is belangrijk om jullie doelgroep te bereiken, maar ook om écht op te vallen. Samen kijken we welke advertentieopties het beste bij jullie en de gekozen locaties passen en geven we advies over de opmaak. Zo zorgen we ervoor dat jullie promotiemateriaal wordt gezien én aanspreekt.

3

Verspreiding

Nu alle voorbereidingen getroffen zijn, gaat de promotie van start. Onze promotors vergroten met veel enthousiasme jullie zichtbaarheid en bekendheid op hun onderwijsinstelling. We zullen hiervan regelmatig wat leuke beelden met jullie delen.

Wat levert promotie op onderwijsinstellingen op?

  • Dagelijkse zichtbaarheid bij studenten uit jullie doelgroep

  • Gerichte versterking van jullie employer brand

  • Grotere interesse van studenten voor evenementen en vacatures van jullie bedrijf

Klanten over onze samenwerking

De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over onze promotie op onderwijsinstellingen?

Vragen over onze promotie op onderwijsinstellingen?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.