Evenementen

Promotie en organisatie van evenementen

Alles dat je nodig hebt om jouw evenementen voor het ontmoeten van aankomende starters, trainees en young professionals tot een succes te maken.

Direct contact
HomeOnze dienstenEvenementen

Maak jouw doelgroep enthousiast met een top evenement

Jij snapt het! Zien is geloven en daarvoor moet je jong talent ontmoeten. Wanneer je talent ontmoet, heb je de gelegenheid voor interactie. Je kunt inspringen op de specifieke informatiebehoefte van de potentiële kandidaat en hebt de gelegenheid om een indruk te krijgen van de persoon tegenover je. Is het een match voor jouw organisatie? Of je nu een eigen evenement wilt organiseren of aan wilt haken bij een bestaand evenement, wij helpen je. We geven je advies, nemen de organisatie uit handen of zorgen dat de juiste kandidaten op de stoep staan wanneer jij ze nodig hebt. Kortom, we zorgen dat je indruk maakt en de juiste talenten ontmoet.

Maak jouw doelgroep enthousiast met een top evenement>
Maak jouw doelgroep enthousiast met een top evenement>
Maak jouw doelgroep enthousiast met een top evenement>
Maak jouw doelgroep enthousiast met een top evenement>

Onze aanpak is altijd op maat

Wij helpen je met wat jíj nodig hebt. We beginnen daarom altijd met een vrijblijvend gesprek, waarbij we jouw doelstellingen en uitdagingen bespreken. Samen bekijken we wat hier de beste oplossing voor is en hoe wij je daarbij kunnen helpen: met advies, ondersteuning of ontzorging. Campus recruitment op maat noemen we dat. Hoe helpen we jou het beste?

Adviseren

Profiteer van onze kennis en ervaring, maar houd zelf de touwtjes in handen.

Ondersteunen

Transparante samenwerking met ieder in zijn kracht. Jij doet jouw ding en wij vullen je aan.

Ontzorgen

Gewoon het gewenste resultaat, zonder zorgen of omkijken, wij regelen alles voor je.

Section conversion background
Wil je ons nog beter leren kennen?

Wil je ons nog beter leren kennen?

Roxane staat je graag persoonlijk te woord!

Liever eerst zelf meer informatie lezen over onze dienstverlening? Maak kennis met onze visie op campus recruitment 

Onze oplossingen

Waar we je ook mee kunnen helpen

Campus recruitment strategie

Wil je een (door)start maken met campus recruitment, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen zorgen! Wij helpen je een succesvolle aanpak en boodschap neer te zetten. Gegarandeerd.

Meer informatie
Employer branding

Kent jouw doelgroep jouw organisatie nog niet of worstel je met jullie imago? Tijd om dat te veranderen! Wij laten je opvallen, bouwen communities en vestigen jouw naam, zodat talent niet meer om je heen kan.

Meer informatie
Evenementen

Jij snapt het! Zien is geloven en daarvoor moet je jong talent ontmoeten. Of je nu een eigen evenement wilt organiseren of aan wilt haken bij bestaande, wij zorgen dat je indruk maakt en de juiste talenten ontmoet.

Werving

Je hebt gewoon jong talent nodig. Simpel. En wij helpen je daarbij, of je nu direct een groep kandidaten nodig hebt of juist structureel wilt werven over een langere periode.

Meer informatie