/

Naamsbekendheid opbouwen

Als bedrijf met weinig bekendheid onder studenten is het vrijwel onmogelijk om toptalent aan te trekken om jouw openstaande starters- en stagevacatures in te vullen. Wij helpen je dit te veranderen. Hoe? Dat leggen we uit op deze pagina.

Om naamsbekendheid op te bouwen onder studenten wil je online en offline deel uit maken van het leven van je doelgroep. Simpel gezegd: je wilt zichtbaar zijn en gevonden worden. Uiteraard op de plekken waar dit de meeste impact heeft. En bij studenten die voor jou het meest interessant zijn. 

Natural Talent helpt je om dit te bereiken. Samen met jou zorgen we ervoor dat de juiste studenten je leren kennen. We selecteren hiervoor de communicatiemiddelen waarmee we je bedrijf in de mindset van je wenselijke doelgroep kunnen plaatsen en ondersteunen  je bij het inzetten van deze middelen. Op onderwijsinstellingen, social media en jouw recruitment website zorgen we samen voor de boodschap en zichtmomenten die nodig zijn om studenten te laten ervaren wat jou een unieke werkgever maakt. 

Wat levert het op?


Groei naamsbekendheid

Onbekend maakt onbemind. Met een hogere bekendheid zet je jezelf op de kaart bij studenten als potentiële werkgever.


Versterken employer brand

Kwaliteit boven kwantiteit. Dankzij een duidelijk employer brand interesseer je de studenten die het best bij je organisatie passen.


Meer interesse van studenten

Een hogere bekendheid onder studenten zorgt ervoor dat de interesse in je organisatie toeneemt. En dat merk je.


Onderscheiden van concurrenten

Studenten weten wat jou een unieke werkgever maakt, met dank aan een sterke en onderscheidende positionering ten opzichte van andere werkgevers.

Diensten die we in kunnen zetten

Wil jij maximaal rendement behalen uit jouw campus recruitment?

Leg dan samen met ons een stevig fundament. Het betaalt zich terug in besparingen, betere resultaten en bovenal, een pijplijn met talent dat klaar staat om voor je te komen werken. Zullen we eens kennis maken?

/

Kom eens kennis maken met ons!

/

Er is voor Natural Talent gekozen daar zij gespecialiseerd zijn in de “technische” branche, een branche waarin Arcadis ook actief is. Gekeken naar onze doelgroep betreft het een doelgroep die vrij moeilijk te bereiken is. Aangezien de focus van Arcadis, binnen Facebook,...

Bekijk deze case
Thijs Pruijssers
Campus Recruiter Arcadis
/
Foto Thijs Pruijssers

Het beste talent vind je met een eigen recruitmentsite!

77% van de studenten maakt gebruik van recruitmentsites om hun eerste baan te vinden. Het is dus van essentieel belang dat je jouw website afstemt op de wensen van je doelgroep. Maar waar voldoet een goede recruitmentsite aan? En waar moet je rekening mee houden in de ontwikkeling? Ons gratis e-book "Het opzetten van een succesvolle recruitmentsite" geeft in 6 stappen antwoord op deze vragen, voorziet je van tips én inspiratie zodat jij jouw recruitmentsite tot een succes kunt maken! Vul onderstaand formulier in, en het gratis e-book wordt direct toegestuurd naar je e-mailadres.

Gratis downloaden