/

Gratis Collegeblok

Wil je jouw naamsbekendheid onder technische studenten een boost geven? Het Gratis Collegeblok helpt je daarbij. 83% van de technische studenten gebruikt dit gratis collegeblok 4 maanden of langer dagelijks voor het maken van hun aantekeningen en berekeningen. De kracht van herhaling noemen we dat. Daarmee zet je jouw bedrijf op de kaart.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Het Gratis Collegeblok wordt medio september en medio februari verstrekt aan telkens 40.000 technische studenten. Je kiest voor een landelijk of lokaal bereik. Verspreiding geschiedt in samenwerking met studieverenigingen en onderwijsinstellingen. Zo weet je zeker dat we de juiste studenten bereiken. In de collegeblokken hebben wij ruimte voor acht full page (A4) advertenties van bedrijven, waarvan twee op beide covers. A5 advertenties zijn ook mogelijk. Daarnaast is er onderaan ieder van de 80 schrijfpagina’s ruimte voor een pakkende ‘one-liner’.

Wat levert het op?

Groei naamsbekendheid

Groei naamsbekendheid

Onbekend maakt onbemind. Met een hogere bekendheid zet je jezelf, als potentiële werkgever, op de kaart bij studenten.

Meer interesse van studenten

Meer interesse van studenten

Een hogere bekendheid onder studenten zorgt ervoor dat hun interesse in je organisatie toeneemt. En dat merk je. Bijvoorbeeld aan extra bezoekers tijdens evenementen.

Versterken employer brand

Versterken employer brand

Studenten leren je kennen als werkgever. En waar je voor staat. Je prikkelt hen om meer over een carrière bij jouw bedrijf te willen weten.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Je weet welke studenten je bekend wilt maken met je bedrijf en hebt alles in huis om een aansprekende advertentieset te ontwikkelen? Profiteer van het bereik en de kracht van ons collegeblok.

Ontzorgen

Je wilt je naamsbekendheid onder technische studenten vergroten en zoekt naar een effectieve manier hiervoor? We helpen je met de ontwikkeling van overtuigend advertentiemateriaal en boosten je bekendheid met ons populaire collegeblok.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden