/

Online marketing

Studenten zijn veel online. Een plek waar zij zich onder andere oriënteren op werkgevers en vacatures. Een dus een plek waar jij zichtbaar moet zijn met je bedrijf. De basis ingrediënten om online succesvol te zijn, zijn kennis van je doelgroep én van de online mogelijkheden. Een recept dat wij beheersen. Wij helpen je met behulp van SEO en SEA om online zichtbaar, maar vooral ook vindbaar te zijn. Doelgericht en bij de juiste doelgroep. Voor employer branding, de promotie van evenementen en de werving van bijvoorbeeld trainees.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Online marketing bestaat uit zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Wat je het beste in kunt zetten, is afhankelijk van je doelstellingen. We bespreken deze doelstellingen met je en adviseren je over een passende online strategie. Vervolgens gaan we aan de slag. Voor vindbaarheid, bekendheid en doorlopende werving kiezen we voor SEO. Dit is een intensief stap-voor-stap proces dat we samen aangaan en waarbij we alle facetten van je recruitmentsite structureel verbeteren. Voor de incidentele promotie van een activiteit of vacature kiezen we juist voor snel resultaat middels zoekmachine adverteren (SEA). Na een duidelijke analyse richten we daarbij een advertentiecampagne in waarmee we je evenement of traineeship direct bovenaan de zoekresultaten van Google brengen. Na de lancering van de campagne zijn we niet klaar, want online is alles meetbaar. We gebruiken data voor het continu optimaliseren van de advertenties, maar voorzien je ook van een uitgebreide (maandelijkse) rapportage. Zo halen we continu een maximaal rendement en zorgen we ervoor dat jij altijd volledig op de hoogte bent.

Wat levert het op?

Betere vindbaarheid in Google

Betere vindbaarheid in Google

Gevonden worden door studenten die doelgericht op zoek zijn; naar een werkgever, vacature of evenement.

Groei aantal websitebezoekers

Groei aantal websitebezoekers

Hoog in de zoekresultaten. Daarmee trek je bezoekers naar je website. Voor je recruitmentsite zijn dat potentiële kandidaten.

Groei aantal sollicitaties

Groei aantal sollicitaties

Meer studenten, op zoek naar een eerste baan, komen bij jouw vacatures uit. Ze hoeven alleen nog maar te solliciteren.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Ben je zelf al actief met online marketing, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Wij bieden je graag een helpende hand om kansen optimaal te benutten en je strategie verder te optimaliseren.

Ontzorgen

Heb je nog geen duidelijke online marketingstrategie en weet je niet hoe je deze op moet zetten? Wij helpen je om jouw doelstellingen in kaart te brengen, een passende strategie op te zetten en deze voor je uit te voeren.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Het beste talent vind je met een eigen recruitmentsite!

77% van de studenten maakt gebruik van recruitmentsites om hun eerste baan te vinden. Het is dus van essentieel belang dat je jouw website afstemt op de wensen van je doelgroep. Maar waar voldoet een goede recruitmentsite aan? En waar moet je rekening mee houden in de ontwikkeling? Ons gratis e-book "Het opzetten van een succesvolle recruitmentsite" geeft in 6 stappen antwoord op deze vragen, voorziet je van tips én inspiratie zodat jij jouw recruitmentsite tot een succes kunt maken! Vul onderstaand formulier in, en het gratis e-book wordt direct toegestuurd naar je e-mailadres.

Gratis downloaden