/

Promotie op onderwijsinstellingen

Onbekend maakt onbemind. Wanneer je niet in beeld bent bij studenten word je nooit overwogen als potentiële werkgever. En waar kun je studenten beter bereiken dan op de onderwijsinstelling waar zij studeren? Wij bevinden ons dichtbij de doelgroep en kunnen je, door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van contacten op onderwijsinstellingen, helpen om meer bekendheid te genereren onder HBO- en WO studenten.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met jou wordt een promotiestrategie ontwikkeld waarbij interessante studierichtingen en onderwijsinstellingen worden afgebakend. Vervolgens gaan we aan de slag. Jij levert ons promotiemateriaal, zoals posters en flyers, of we ontwikkelen dit samen met behulp van jouw eigen of onze designers. Wij leggen de contacten, regelen toestemming en maken afspraken met studieverenigingen. Ook instrueren we onze promotiemedewerkers, studenten die hun onderwijsinstelling perfect kennen. Met de actieve promotie op onderwijsinstellingen bereiken we je doelgroep op de gewenste plekken, zodat potentieel talent tijdens het studeren in aanraking komt met jouw bedrijf. En enthousiast wordt.

Wat levert het op?

Groei naamsbekendheid

Groei naamsbekendheid

Onbekend maakt onbemind. Met een hogere bekendheid zet je jezelf, als potentiële werkgever, op de kaart bij studenten.

Versterken employer brand

Versterken employer brand

Studenten leren je kennen als werkgever. En waar je voor staat. Je prikkelt hen om meer over een carrière bij jouw bedrijf te willen weten.

Meer interesse van studenten

Meer interesse van studenten

Een hogere bekendheid onder studenten zorgt ervoor dat de interesse in je organisatie toeneemt. En dat merk je. Bijvoorbeeld aan extra bezoekers tijdens evenementen.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Weet je precies wat je wilt, maar zoek je iemand die dit perfect voor je uit kan voeren? Wij ondersteunen je graag bij het uitvoeren van jouw unieke campagne en helpen je om de gewenste doelgroep op een efficiënte en persoonlijkere manier te bereiken.

Ontzorgen

Wil je de bekendheid van jouw bedrijf onder studenten structureel vergroten? Of heb je een evenement waar je ruchtbaarheid aan wilt geven? Wij ontzorgen je door promotiemateriaal te ontwikkelen, onze contacten te benutten en onze student promotors in te zetten voor de promotiecampagne van jouw bedrijf.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden