/

Recruitmentsite

Je recruitmentsite helpt je bij het enthousiasmeren van potentieel talent. Of bewerkstelligt het tegenovergestelde en dat kost je kandidaten. Een recruitmentsite is dan ook geen gewone website, maar moet aan speciale eisen voldoen. De optimale inrichting van je recruitmentsite vraagt om kennis van (campus) recruitment en het online gedrag van studenten. En dat hebben wij. Daardoor kunnen we je helpen met de optimalisatie van je huidige recruitmentwebsite of je assisteren bij de bouw van een nieuwe site.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

We gaan samen met je in gesprek over je wensen met betrekking tot jouw recruitmentsite. Wat wil je bereiken? Wil je een nieuwe website ontwikkelen of wil je de huidige optimaliseren? Dit is een belangrijk startpunt om de vervolgstappen vast te stellen. Bij optimalisatie van je huidige recruitmentsite, maken we twee analyses; een gebruikersanalyse en een analyse op basis van cijfers. Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken we deze analyses en zetten we een plan van aanpak voor je uiteen. De daadwerkelijke optimalisatie is een stap-voor-stap proces, dat we samen kunnen oppakken, maar ook geheel van je over kunnen nemen. De wensen van jouw doelgroep staan centraal bij de keuzes voor content, klikpaden, candidate experience en vindbaarheid. Dat geldt ook bij de bouw van een nieuwe recruitmentsite. Hierbij werken we samen met jou en je huidige webbouwer, of schakelen we naar wens onze eigen huisbouwer in. Zo ontwikkelen we een recruitmentsite die kandidaten voor je werft.

Wat levert het op?

Groei aantal sollicitaties

Groei aantal sollicitaties

Website bezoekers worden sollicitanten. Met dank aan heldere klikpaden en op conversie gerichte optimalisatie.

Onderscheiden van concurrenten

Onderscheiden van concurrenten

Studenten weten wat jou een unieke werkgever maakt, met dank aan een sterke en onderscheidende positionering op je recruitmentsite.

Beter passende sollicitanten

Beter passende sollicitanten

Een open en eerlijke presentatie van de mogelijkheden van een carrière bij jouw bedrijf trekt kandidaten over de streep, die het beste bij je passen.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Kun je in de bouw of optimalisatie van je recruitmentsite wel wat ondersteuning gebruiken? Laat ons je helpen om jouw ideeën maximaal tot hun recht te laten komen in een recruitmentsite die studenten overtuigt.

Ontzorgen

Wil je meer rendement halen uit je recruitmentsite, maar heb je niet de tijd om dit structureel op te pakken? Wij creëren de bouwstenen van je recruitmentsite en zorgen ook op de lange termijn voor de optimalisatie zodat je continu alles uit je website haalt.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Het beste talent vind je met een eigen recruitmentsite!

77% van de studenten maakt gebruik van recruitmentsites om hun eerste baan te vinden. Het is dus van essentieel belang dat je jouw website afstemt op de wensen van je doelgroep. Maar waar voldoet een goede recruitmentsite aan? En waar moet je rekening mee houden in de ontwikkeling? Ons gratis e-book "Het opzetten van een succesvolle recruitmentsite" geeft in 6 stappen antwoord op deze vragen, voorziet je van tips én inspiratie zodat jij jouw recruitmentsite tot een succes kunt maken! Vul onderstaand formulier in, en het gratis e-book wordt direct toegestuurd naar je e-mailadres.

Gratis downloaden