/

Social media

Social Media maken onderdeel uit van het dagelijkse leven van studenten. Ze vormen daarmee een ideaal platform om ‘in contact’ te komen met de doelgroep. Om succesvol te zijn gaat het niet alleen om ‘zenden’, maar om studenten (persoonlijk) te engageren. Maar welke kanalen kun je het beste gebruiken voor het opbouwen van bekendheid, het uitdragen van je employer brand én het recruiten van starters? En hoe richt je het beheer van deze kanalen op een optimale manier in? Wij brengen dit graag voor je in kaart.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met jou bepalen we je social media strategie. We kiezen de kanalen die we in gaan zetten en leggen je doelstellingen vast. We behandelen ook vragen zoals: wat wordt je tone-of-voice?, wat wordt je primaire boodschap richting studenten? en hoe brengen we die boodschap het beste over? Op continue basis uiteraard, want alleen dan boek je met social media goede resultaten. Je sociale media kanalen richten we in, sluiten we aan op je overige campus recruitment en naar wens nemen we het volledige beheer ervan voor onze rekening. Daarbij verdiepen we ons natuurlijk volledig in je bedrijf. Advertising kan onderdeel uitmaken van je social media strategie. Daarmee kun je een vliegende start maken en snel volgers voor je bedrijfspagina genereren, maar je kunt er ook content, evenementen of vacatures heel doelgericht mee promoten. Je betrokkenheid vinden we belangrijk, dus resultaten en ontwikkelingen bespreken we maandelijks.

Wat levert het op?

Groei naamsbekendheid

Groei naamsbekendheid

Onbekend maakt onbemind. Met een hogere bekendheid zet je jezelf, als potentiële werkgever, op de kaart bij studenten.

Meer interesse van studenten

Meer interesse van studenten

Aanwezig zijn op social media, op een manier die aansluit bij de behoeften van studenten, zorgt ervoor dat de interesse in je organisatie toeneemt. Op social media en erbuiten.

Versterken employer brand

Versterken employer brand

Kwaliteit boven kwantiteit. Dankzij een duidelijk employer brand interesseer je de studenten die het beste bij je organisatie passen.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Behoud je zelf graag de verantwoordelijkheid, maar weet je niet goed hoe je jouw social media strategie kunt laten floreren? Wij helpen je bij het vormgeven en uitvoeren van een succesvolle social media strategie.

Ontzorgen

Ben jij je ervan bewust dat je campus recruitment niet zonder social media kan, maar ontbreekt het je aan de tijd om hier echt goede resultaten mee te behalen? We ontwikkelen een strategie, afgestemd op jouw doelstellingen, en zorgen voor effectief beheer van jouw social media.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden