/

Relatie opbouwen

Het eerste contact met potentieel talent is gelegd. Jullie hebben een klik en zijn oprecht geïnteresseerd in een toekomstige werkrelatie. Alleen is de student nog niet afgestudeerd. Hoe pak je dit aan? De beste studenten hebben na hun afstuderen namelijk tal van mogelijkheden voor een startersfunctie en je verliest een student eenvoudig uit het oog. Wij helpen je om dit te voorkomen zodat je de beste talenten kunt binden aan jouw organisatie.

Wil je topstudenten voor je winnen, dan mag het contact dat je met hen legt niet verloren gaan. Het is bovendien  essentieel om je in jouw communicatie met de student te onderscheiden van concurrerende werkgevers. Interessante studenten hebben immers niet alleen contact met jou. Ook andere bedrijven proberen hen, op hetzelfde moment, enthousiast te maken voor een werkrelatie.

Samen met jou zetten we daarom een talentpool op, klaar om te vullen met potentieel talent. Jouw pijplijn. We kennen de behoeften van studenten en creëren op basis daarvan een persoonlijk platform om contact te onderhouden. En om je te onderscheiden van concurrerende werkgevers. We kijken naar de structuur en naar de invulling en zorgen er samen voor dat we potentieel talent enthousiast houden voor een baan bij jouw bedrijf. 

Wat levert het op?


Sneller invullen vacatures

Doordat de pijplijn continu gevuld is met potentieel talent voor je organisatie kunnen openstaande vacatures sneller ingevuld worden.


Lagere cost-per-hire

Door de pijplijn aan talent kunnen vacatures op een efficiëntere en goedkopere manier ingevuld worden.


Optimale candidate experience

Door regelmatig intensief contact te onderhouden met studenten wordt de candidate experience geoptimaliseerd.


Hoger rendement uit activiteiten

Je campus recruitment is op een efficiëntere en rendabelere manier ingericht, zodat je kansen optimaal kunt benutten.

Diensten die we in kunnen zetten

Wil jij maximaal rendement behalen uit jouw campus recruitment?

Leg dan samen met ons een stevig fundament. Het betaalt zich terug in besparingen, betere resultaten en bovenal, een pijplijn met talent dat klaar staat om voor je te komen werken. Zullen we eens kennis maken?

/

Kom eens kennis maken met ons!

Verlaag je Cost Per Hire met een talentpool!

Veel bedrijven azen op hetzelfde hoogopgeleide talent met schaarse studieachtergronden. Maar wat nu als je dat talent al in een vroeg stadium aan je organisatie kunt binden? Juist, dan ben je jouw concurrent werkgevers een stap voor! Je kunt dit op een goede manier organiseren met behulp van talentpools. Ons gratis e-book vertelt je het nut en de noodzaak van talentpools om je vervolgens een stap-voor-stap leidraad te geven voor het opzetten van jouw eigen talentpool. Download het gratis e-book via het volgende formulier.

Gratis downloaden