/

Talentpool

Duurzame campus recruitment brengt je veelvuldig in contact met interessante studenten. Maar als je niet met hen in contact blijft, dan is de kans groot dat dit talent nooit voor je zal komen werken. Daar gaat het rendement op alle activiteiten die je hebt ondernomen. Wat je nodig hebt is een talentpool om studenten enthousiast te houden voor je organisatie tot zij de arbeidsmarkt gaan betreden. Dit zorgt voor pijplijn van potentieel talent voor je organisatie waarin jij geïnteresseerd bent én dat geïnteresseerd is in een baan bij jou. Door regelmatig iets van jezelf te laten horen versterk je de relatie en blijf je top-of-mind. Wij helpen je graag om dit op een persoonlijke en gestructureerde manier aan te pakken, zodat de kans groot is dat je het hart van je kandidaten wint voor een baan bij jouw bedrijf.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Je talentpool is de laatste en meest essentiële stap in je campus recruitment strategie. Je wil van die enthousiaste student een collega maken. We geven je advies over hoe je jouw talentpool het beste in kunt richten, en helpen je om deze op al je campus recruitment activiteiten aan te sluiten. Voor het beheer leveren we je een talentpool handboek, of naar wens nemen we het beheer volledig voor onze rekening. In jouw software, of de onze. Zo heb je zekerheid over de continuïteit, een stevige relatie met je potentiële medewerkers en een pijplijn met talent dat staat te popelen om voor je organisatie te komen werken, zodra zij de arbeidsmarkt betreden.

Wat levert het op?

Sneller invullen vacatures

Sneller invullen vacatures

Doordat je pijplijn continu gevuld is met potentieel talent kunnen openstaande vacatures sneller ingevuld worden.

Lagere cost-per-hire

Lagere cost-per-hire

Door het gebruik van een talentpool kunnen je vacatures op een efficiëntere en goedkopere manier ingevuld worden.

Hoger rendement uit activiteiten

Hoger rendement uit activiteiten

Onze talentpool helpt je om jouw campus recruitment op een efficiëntere en rendabelere manier in te richten zodat jij kansen optimaal kunt benutten.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Wil je een talentpool opstarten, maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt doen? Of wat een student van je verwacht? Wij ondersteunen je graag in het opzetten en onderhouden van jouw talentpool zodat jij top of mind blijft bij potentieel talent.

Ontzorgen

Heb je moeite met de follow-up van potentieel talent na evenementen of andere campus recruitment activiteiten? Wij zetten jouw talentpool voor je op en nemen het volledige onderhoud uit handen.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Verlaag je Cost Per Hire met een talentpool!

Veel bedrijven azen op hetzelfde hoogopgeleide talent met schaarse studieachtergronden. Maar wat nu als je dat talent al in een vroeg stadium aan je organisatie kunt binden? Juist, dan ben je jouw concurrent werkgevers een stap voor! Je kunt dit op een goede manier organiseren met behulp van talentpools. Ons gratis e-book vertelt je het nut en de noodzaak van talentpools om je vervolgens een stap-voor-stap leidraad te geven voor het opzetten van jouw eigen talentpool. Download het gratis e-book via het volgende formulier.

Gratis downloaden