Stagewerving  background
 overlay
 overlay

Stagewerving

Stagewerving

Waarom stagewerving uitbesteden?

Waarom stagewerving uitbesteden?

Je zoekt stagiairs die een toegevoegde waarde zijn voor jullie bedrijf, door het werk dat ze uit handen nemen en de opdracht die ze uitvoeren. Helaas blijkt het vinden van passende stagiairs lastiger dan gedacht. Heb je het hier zelf eigenlijk te druk voor of weet je niet waar je goede stagiairs kan vinden? Kortom, ben je op zoek naar een gerichte oplossing voor jouw stagewerving die zorgt voor een duidelijk proces én resulteert in goede stagiairs? Dan is het uitbesteden van jullie stagewerving aan een specialist een slimme keuze! Wij helpen je graag! Zo heb je zelf nauwelijks omkijken naar de werving, maar kun je wel rekenen op goede stagiairs die een meerwaarde zijn voor jullie bedrijf.

Wat is stagewerving door ons?

We vinden het belangrijk dat jullie de werving van stagiairs met een gerust hart uit handen kunnen geven. Wij pakken dit traject graag voor jullie op en gebruiken daarbij onze contacten met onderwijsinstellingen, studieverenigingen en unieke platform genaamd Student Factor (www.studentfactor.nl). Tijdens het wervingstraject besteden we volop aandacht aan jullie wensen, bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van de student. We zoeken namelijk niet de eerste, maar de beste match. Gedurende het proces staan we in nauw contact met elkaar en houden we jullie op de hoogte. Uiteraard hebben jullie het laatste woord wat betreft de daadwerkelijke plaatsing van de stagiair. Zo zorgen we er samen voor dat we passende stagiairs werven die staan te popelen om bij jullie aan de slag te gaan.

Wat is stagewerving door ons?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer jullie de stagewerving bij ons uitbesteden gaan we als volgt te werk:

1

Persoonlijke kennismaking

Voordat de werving start, maken we persoonlijk kennis met elkaar. Hierdoor leren we jullie bedrijf, de begeleider en de stageplaats goed kennen. Zo weten wij precies wat voor een type student er binnen jullie team past.

2

Het wervingstraject

De zoektocht start. We ontwikkelen een wervende vacaturetekst die via verschillende kanalen wordt uitgezet. We zijn het aanspreekpunt, beoordelen sollicitaties en houden een eerste gesprek met goede kandidaten. Passend talent stellen we met een gedetailleerd profiel aan jullie voor.

3

Jullie kiezen de stagiair

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere kandidaten die zijn voorgesteld? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor jullie in. De student komt langs voor een persoonlijk gesprek. Jullie bepalen op basis daarvan wie wordt aangenomen.

Wat levert de uitbesteding van stagewerving op?

  • Een duidelijk stagewervingsproces dat gestructureerd verloopt en tijd bespaart

  • Een positieve candidate experience onder potentiële kandidaten

  • Kandidaten voor jullie openstaande stagevacatures

  • Passende stagiairs die een echte meerwaarde bieden voor jullie bedrijf

Klanten over onze samenwerking

De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Vragen over onze stagewerving?

Vragen over onze stagewerving?

Lisanne staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Neem eens een kijkje op de website van  Student Factor