/

Strategie ontwikkelen

Campus recruitment volgens onze visie is het op een duurzame manier werven van de beste starters, trainees, afstudeerders en stagiairs. Bij Natural Talent zien we campus recruitment zoals het behoort te zijn. Het bouwen en vullen van een pijplijn met talent dat staat te popelen om voor jouw organisatie te komen werken. Maar hoe bouw je zo’n pijplijn?

Een pijplijn met talent ontstaat niet vanzelf. Zeker niet als deze gevuld dient te zijn met talent dat past bij je organisatie en dat enthousiast is om voor je te komen werken. Er is een strategie voor nodig, een passende positionering en natuurlijk de juistekennis van je doelgroep. Zoals je ook een huis bouwt op een fundament en op basis van doordachte bouwtekeningen.

Natural Talent helpt je om jouw strategie vorm te geven. Op een efficiente manier, zodat deze aansluit op je doelstellingen en wervingsbehoeften. Maar ook zodat je boodschap de juiste snaar raakt, bij de juiste studenten. Dat is maatwerk, want iedere doelgroep is anders. En natuurlijk ook ieder bedrijf. Samen leggen we een stevig fundament en combineren we alle bouwstenen tot één geolied geheel. Jouw pijplijn met talent.

Wat levert het op?


Hoger rendement campus recruitment

Je campus recruitment op een efficiëntere en rendabelere manier inrichten zodat je kansen optimaal kunt benutten.


Verbetering kennis van de doelgroep

Weten wat je doelgroep beweegt, waar ze zich bevindt en wat ze zoekt in een eerste werkgever. Kennis waar je op in kunt spelen.


Onderscheiden van concurrentie

Studenten weten wat jou een unieke werkgever maakt, met dank aan een sterke en onderscheidende positionering ten opzichte van andere werkgevers.


Grotere ‘trots’ van werknemers op organisatie

Medewerkers die trots zijn om voor jouw organisatie te werken en dit actief uitstralen richting de buitenwereld: klanten en toekomstige werknemers.

Diensten die we in kunnen zetten

Wil jij maximaal rendement behalen uit jouw campus recruitment?

Leg dan samen met ons een stevig fundament. Het betaalt zich terug in besparingen, betere resultaten en bovenal, een pijplijn met talent dat klaar staat om voor je te komen werken. Zullen we eens kennis maken?

/

Kom eens kennis maken met ons!

/

“Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds ...

Bekijk deze case
Frank Leermakers
HR Expert Resourcing & Remodelling Robert Bosch BV in de Benelux
/
Foto Frank Leermakers

Word een favoriete werkgever!

Hoe zorg je ervoor dat hoogopgeleid talent geïnteresseerd is in een carrière bij jouw bedrijf? De Candidate Experience speelt hierin een grote rol. Het is de ervaring die de student met jouw bedrijf heeft tijdens het gehele recruitmentproces. Van het eerste contactmoment tot aan diens eerste werkdag. Ons gratis e-book ”Optimaliseer je Candidate Experience!” helpt je jouw Candidate Experience te optimaliseren én geeft je 22 praktische tips!

Gratis downloaden