/

Employer Value Proposition & Employer Brand

De Employer Value Proposition helpt je met het aantrekken van talent wat bij je bedrijf past. Je Employer Value Proposition is namelijk datgene dat jouw bedrijf uniek maakt, volgens je eigen medewerkers. Het zegt waarom jij een aantrekkelijke werkgever bent en communiceert een oprechte en onderscheidende boodschap naar je doelgroep. En doordat wij ervoor zorgen dat het aansluit op de dingen die jouw doelgroep belangrijk vindt in hun eerste werkgever, helpt het je bij het enthousiasmeren van talent dat perfect bij je organisatie past.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met jou voeren we een onderzoek uit onder je werknemers. Dit is een combinatie van interviews en enquêtes. Hiermee achterhalen we wat volgens medewerkers de sterke en zwakke punten in je werkgeverschap zijn. Je kunt er uiteraard intern je voordeel mee doen, maar wij matchen de gegevens met de data die voortkomen uit een onderzoek dat we uitvoeren onder studenten uit je voornaamste doelgroepen. Door de gegevens uit beide onderzoeken te combineren, ontstaat niet alleen een eerlijk en transparant beeld van jouw bedrijf als werkgever. We kunnen ook per doelgroep een unieke employer value proposition vormgeven met daarin aandacht voor de punten die jouw doelgroep belangrijk vindt. Je Employer Value Proposition kan tenslotte omgezet worden naar een employer brand dat de rode draad in je campus recruitment zal vormen. Het geeft je een unieke en krachtige positionering dat door heel de organisatie wordt uitgedragen. En dat talent dat bij jouw bedrijf past maximaal zal enthousiasmeren.

Wat levert het op?

Onderscheiden van concurrentie

Onderscheiden van concurrentie

Door middel van een sterke en onderscheidende positionering weten studenten wat jou een unieke werkgever maakt ten opzichte van andere werkgevers.

Verbetering kennis van de doelgroep

Verbetering kennis van de doelgroep

Dankzij doelgericht onderzoek weet je wat jouw voornaamste doelgroepen beweegt, wat zij zoeken in een eerste werkgever en hoe je daar het beste op in kunt spelen.

Grotere trots van medewerkers

Grotere trots van medewerkers

Een Employer Value Proposition en employer brand, gedragen door je eigen medewerkers. Het zorgt voor een krachtig verhaal, maar ook voor trots. En dat merk je intern.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Wil je ondersteuning, maar toch graag zelf de touwtjes in handen houden? Samen verdelen we de verantwoordelijkheden en werken we aan het vormgeven van jouw employer value proposition en employer brand.

Ontzorgen

Behoefte aan een duurzaam fundament voor jouw employer branding strategie? Maar geen tijd en kennis om hier zelf mee aan de slag te gaan? Wij voeren de onderzoeken uit, verwerken de data en ontwikkelen een overtuigende employer value proposition.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Word een favoriete werkgever!

Hoe zorg je ervoor dat hoogopgeleid talent geïnteresseerd is in een carrière bij jouw bedrijf? De Candidate Experience speelt hierin een grote rol. Het is de ervaring die de student met jouw bedrijf heeft tijdens het gehele recruitmentproces. Van het eerste contactmoment tot aan diens eerste werkdag. Ons gratis e-book ”Optimaliseer je Candidate Experience!” helpt je jouw Candidate Experience te optimaliseren én geeft je 22 praktische tips!

Gratis downloaden