/

Ontwikkelen Campus Recruitment strategie

Om optimaal rendement te behalen uit campus recruitment activiteiten is een doordachte strategie noodzakelijk. Wij gaan samen met jou om tafel zitten om een unieke strategie te bepalen voor de lange termijn. Campus Recruitment is onze passie. En het is maatwerk. Dit richten we graag op een duurzame manier met je in.

/

Vragen? Stel ze via de chat.

Hoe gaan wij te werk?

Meer bekendheid? Een pijplijn met talent? Jaarlijks een bepaald aantal trainees aannemen? Samen brengen we je wensen op het gebied van campus recruitment in kaart. Dit vormt de basis van waaruit we een strategie ontwikkelen die jouw doelstellingen realiseert. Een strategie die bovendien aansluit bij je mogelijkheden en de unieke eigenschappen van jouw doelgroep. Maatwerk dus, zodat jouw campus recruitment strategie optimaal rendeert en jarenlang inzetbaar is.

Wat levert het op?

Hoger rendement Campus Recruitment

Hoger rendement Campus Recruitment

Met een strategie richt je jouw campus recruitment op een efficiëntere en rendabelere manier in zodat je kansen optimaal kunt benutten.

Verbetering kennis van de doelgroep

Verbetering kennis van de doelgroep

Dankzij doelgericht onderzoek weet je wat jouw voornaamste doelgroepen beweegt, wat zij zoeken in een eerste werkgever en hoe je daar het beste op in kunt spelen.

Sneller invullen vacatures

Sneller invullen vacatures

Een structurele aanpak, met activiteiten die op elkaar aansluiten en gericht op een duidelijk doel: het vullen van een pijplijn met talent. Passende kandidaten die je direct kunt benaderen zodra je een vacature hebt.

Zo kunnen we je helpen

Ondersteunen

Wil je graag zelf jouw campus recruitment strategie vormgeven, maar kun je best wat hulp gebruiken? Samen smeden we elkaars goede ideeën tot een geolied geheel.

Ontzorgen

Heb je al duidelijke doelstellingen voor ogen die je wilt bereiken? Wij verzamelen de bouwstenen en creëren een duurzaam fundament voor jouw campus recruitment. En als je wilt, dan nemen we ook de uitvoering op ons.

/

Ja, ik wil meer rendement uit mijn Campus Recruitment!

Word een favoriete werkgever!

Hoe zorg je ervoor dat hoogopgeleid talent geïnteresseerd is in een carrière bij jouw bedrijf? De Candidate Experience speelt hierin een grote rol. Het is de ervaring die de student met jouw bedrijf heeft tijdens het gehele recruitmentproces. Van het eerste contactmoment tot aan diens eerste werkdag. Ons gratis e-book ”Optimaliseer je Candidate Experience!” helpt je jouw Candidate Experience te optimaliseren én geeft je 22 praktische tips!

Gratis downloaden