Digitale kennissessie – alvast aanmelden

Deelnemen aan onze volgende digitale kennissessie? Meld jezelf alvast aan!

Inspiratie opdoen? Ideeën en ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Neem deel aan onze toekomstige digitale kennissessies. We zijn druk bezig met het organiseren van de volgende editie. Meld jezelf alvast aan en wij informeren je zodra de datum en het tijdstip bekend zijn.

Home Digitale kennissessie – alvast aanmelden
Case detail logo

Wat gaan we bespreken?

Meerdere keren per jaar organiseren we kennissessies over campus recruitment. Hierbij gaan we in op onderwerpen als employer branding, generatie Z, wervingscampagnes, datamanagement en candidate journeys. Wil jij samen met vakgenoten sparren over deze onderwerpen? Laten we elkaar verder helpen! Meld je dan alvast aan en wij informeren je zodra er weer een kennissessie gepland staat.

 

Voorbeeldprogramma


  • Korte voorstelronde

  • De doelgroep, de arbeidsmarkt en de uitdagingen (en hoe daar slim op in te spelen)

  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk

  • Vragen, eigen inbreng en nabranders

Wat zeggen deelnemers

De kennissessie geeft inzicht in de laatste actualiteiten rondom de werving van trainees. Erg fijn in een steeds veranderende krappe arbeidsmarkt.
Traineeship Rivierenland / Gemeente Neder-Betuwe
Jaap van den Broek , Coördinator traineeship Rivierenland, Senior Beleidsmedewerker P&O Gemeente Neder-Betuwe
Case detail logo

Wie zijn wij?

Als Natural Talent werken wij samen met traineesprogramma’s van overheden door het hele land. Denk hierbij aan de provincies Limburg, Utrecht en Noord-Brabant, de gemeenten Amsterdam en Neder-Betuwe of samenwerkingsverbanden zoals MRA, G4 en TPNG. De afgelopen 15 jaar zijn wij actief op het gebied van campus recruitment binnen de overheid en daardoor kennen wij niet alleen de (jonge) doelgroep, maar ook de uitdagingen van werven voor een overheidsorganisatie.

Samen met onze klanten zorgen we voor een krachtige positionering en aansprekende boodschap die met behulp van onze datagedreven campagnes de juiste doelgroep overtuigt voor ieder specifiek traineeship. Via onze kennissessies delen wij graag onze expertise en brengen we vakgenoten met elkaar in verbinding.

Meld jezelf alvast aan!

Wil jij deelnemen aan een van onze kennissessies? Vul dit formulier in en blijf op de hoogte van onze volgende editie. Zijn er specifieke onderwerpen die jij graag toegelicht ziet? Geef het dan aan. Dan kijken wij of we die mee kunnen nemen in onze volgende sessie.

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Daar staan we uiteraard voor open. Geef het aan in het formulier en wij nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.