Digitale kennissessie – Effectief werven als gemeente

Digitale kennissessie: effectief werven als gemeente

Inspiratie opdoen? Ideeën en ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Neem op donderdag 9 november van 9.30 tot 10.30 uur deel aan onze digitale kennissessie over het effectief werven als gemeente.

Aanmelden
Home Digitale kennissessie – Effectief werven als gemeente
Case detail logo

Wat ga je opsteken?

Jouw gemeente op de kaart zetten als interessante werkgever, het wervingsproces efficiënter inrichten en/of de time to hire van jullie vacatures verlagen? Binnen deze krappe arbeidsmarkt is de strijd om passende medewerkers een pittige. Hoe zorg je ervoor dat ze jullie vacatures zien, jullie organisatie overwegen, overgaan tot een sollicitatie én met volle overtuiging kiezen voor een baan binnen jullie gemeente? Tijdens onze kennissessie vertellen we je hoe jij eenvoudig een gestroomlijnd proces opzet dat direct resultaat oplevert! Na een uurtje weet jij hoe je…

  • De wervingskosten voor jullie gemeente met minimaal 30% verlaagt.
  • De time-to-hire van jullie vacatures tot 60% verkort.
  • Gebruik maakt van data om steeds slimmer te werven.

Voor wie?
Wij brengen P&O Adviseurs, Wervingspecialisten, Talent Managers en andere functiehouders verantwoordelijk voor employer branding en werving & selectie van personeel bij gemeenten samen om kennis te delen.

 

Programma kennissessie


  • Korte voorstelronde: welkom allemaal

  • Interactieve presentatie: Effectief werven als gemeente

  • Inspirerende voorbeeldcase: Gemeente Neder-Betuwe

  • Alles eruit halen: vragen stellen & ervaringen delen

Programma kennissessie
Case detail logo

Wie zijn wij?

Natural Talent werkt samen met fijne overheidsorganisaties door het hele land aan mooie resultaten in employer branding en de werving van personeel. Denk bijvoorbeeld aan de provincies Limburg, Utrecht en Noord-Brabant, de gemeenten Amsterdam en Neder-Betuwe of samenwerkingsverbanden zoals TPNG en de Metropoolregio Amsterdam. Dat doen we al sinds 2008, dus we kennen de uitdagingen waar overheden voor staan, maar ook de oplossingen daarvoor.

Samen met onze klanten creëren we blijvende aantrekkingskracht vanuit een krachtige positionering met aansprekende boodschap, die we met behulp van onze data gedreven campagnes omzetten in volop sollicitaties. Via onze kennissessies delen wij graag onze expertise en brengen we vakgenoten met elkaar in verbinding.

Meld je aan!

Wil jij ook slimmer werven als gemeente? Gebruik dan dit formulier om je aan te melden voor onze kennissessie. En zijn er specifieke onderwerpen die jij graag toegelicht ziet? Vul het in op het formulier, dan zorgen wij dat we jouw onderwerp toelichten of ter sprake brengen in de centrale discussie.

Mocht deze datum je niet schikken, maar ben je wel benieuwd naar de informatie? Meld je dan toch aan, dan zorgen we ervoor dat jij na de kennissessie alle informatie terug kunt kijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.