Kennissessie gemeentes – Slimmer werven met DATA

Kennissessie gemeentes: Slimmer werven met DATA

De beste talenten, van junior tot senior, komen al lang niet meer vanzelf naar jouw gemeente toe. Hoe wel? Dat laten we je zien aan de hand van een real life case tijdens onze digitale kennissessie op 14 maart 2024 van 9.30 – 10.30 uur. Laat je inspireren om ook slimmer te gaan werven met data, social recruiting en AI.

Reserveer jouw plek
Home Kennissessie gemeentes – Slimmer werven met DATA
Case detail logo

Wat ga je opsteken?

Jouw gemeente op de kaart zetten als interessante werkgever, jullie wervingsproces efficiënter inrichten en de time to hire van jullie vacatures verlagen? Binnen deze krappe arbeidsmarkt is de strijd om passende medewerkers een pittige. Hoe zorg je ervoor dat ze jullie vacatures zien, jullie organisatie overwegen, overgaan tot een sollicitatie én met volle overtuiging kiezen voor een baan binnen jullie gemeente? Tijdens onze kennissessie vertellen we je hoe jij eenvoudig een gestroomlijnd proces opzet dat slim gebruik maakt van data, social recruiting en AI, en dat direct resultaat oplevert!

Na een uurtje weet je hoe jij…
  • De wervingskosten voor jullie gemeente met minimaal 30% verlaagt.
  • De time-to-hire van jullie vacatures tot 60% verkort.
  • Zelf kunt starten met datagedreven werving.
Voor wie?

Wij brengen P&O Adviseurs, Wervingspecialisten, Talent Managers en andere functiehouders verantwoordelijk voor employer branding en werving & selectie van personeel bij gemeenten samen om kennis te delen.

 

Programma kennissessie


  • Korte voorstelronde: welkom allemaal

  • Interactieve presentatie: Slimmer werven met DATA

  • Inspirerende voorbeeldcase: Gemeente Neder-Betuwe

  • Alles eruit halen: vragen stellen & antwoorden krijgen

Programma kennissessie
Case detail logo

Wie zijn wij?

Natural Talent werkt samen met fijne overheidsorganisaties door het hele land aan mooie resultaten in employer branding en de werving van personeel. Denk bijvoorbeeld aan de provincies Limburg, Utrecht en Noord-Brabant, de gemeenten Amsterdam en Neder-Betuwe of samenwerkingsverbanden zoals TPNG en de Metropoolregio Amsterdam. Dat doen we al sinds 2008, dus we kennen de uitdagingen waar overheden voor staan, maar ook de oplossingen daarvoor.

Samen met onze klanten creëren we blijvende aantrekkingskracht vanuit een krachtige positionering met aansprekende boodschap, die we met behulp van onze data gedreven campagnes omzetten in volop sollicitaties. Via onze kennissessies delen wij graag onze expertise en brengen we vakgenoten met elkaar in verbinding.

Reserveer jouw plek!

Wil jij ook slimmer werven door het gebruik van data en voor jouw gemeente een eenvoudig proces opzetten dat direct resultaten oplevert? Of heb jij specifieke vragen die je graag zou willen stellen aan onze experts? Reserveer dan nu alvast gratis jouw plek voor onze digitale kennisessie begin 2024 en ontvang tijdig meer informatie en een persoonlijke uitnodiging!

Hulp nodig? Onze kennissessie wizard Erik, helpt je graag!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.