Organisatie en/of promotie inhousedag

Organisatie en/of promotie inhousedag

HomeOnze oplossingenEvenementenOrganisatie en/of promotie inhousedag

Wat houdt de organisatie en/of promotie inhousedag door Natural Talent in?

De eerste twee stappen bij het organiseren van een professionele inhousedag zijn het bepalen van de doelgroep en het opstellen van een passend programma. Dit samen vormt de basis voor de promotiecampagne. Gedurende het gehele promotietraject wil je als bedrijf een positieve indruk maken bij studenten. Dit kunnen jullie met een gerust hart aan ons uit handen geven. Op basis van onze kennis van de studentendoelgroep vormen we een pakkende boodschap, waarmee we het gewenste talent motiveren om zich in te schrijven voor jullie inhousedag. En na afloop van het evenement vragen we de studenten persoonlijk naar hun ervaringen en peilen we of ze interesse hebben in een toekomst bij jullie bedrijf. Met deze positieve candidate experience veroveren jullie een vaste positie in de mindset van passend talent en zorgen we ervoor dat zij staan te poppelen om bij jullie aan de slag te gaan in een stage of startersfunctie. Missie geslaagd!

Wat houdt de organisatie en/of promotie inhousedag door Natural Talent in?>

Hoe ziet het proces eruit?

Wanneer wij de promotie van jullie inhousedag verzorgen gaan we als volgt te werk:

Voorbereiding

Samen zorgen we voor een goede voorbereiding waarin we de datum, het programma en de promotiestrategie bespreken. Wanneer alle verwachtingen en afspraken duidelijk zijn kunnen we aan de slag om de juiste studenten te enthousiasmeren voor jullie evenement.

Promotietraject

Met elkaar ontwikkelen we een boodschap en landingspagina. Wij zetten deze om in een gestructureerde campagne, die een combinatie is van online- en offline promotie op kanalen als Facebook en Instagram, maar ook op onderwijsinstellingen met posters en direct mails.

Kandidaat beheer

Inschrijven is één ding, maar je wilt zo min mogelijk no-show én een positieve indruk achterlaten op talent. Wij onderhouden intensief contact met elke student, van aanmelding tot opvolging. En zorgen daarmee voor een candidate experience waarmee jij indruk maakt!

Evaluatie

Op basis van de feedback van de deelnemers en onze gezamenlijke ervaringen kijken we samen naar de positieve- en verbeterpunten van de inhousedag. Ook brengen we in kaart welk talent concreet interesse heeft in een toekomstige stage of carrière bij jullie bedrijf.

Wat levert de promotie van een inhousedag op?


  • Sterke positieve employer branding door een doelgerichte promotiecampagne

  • Een goed gevuld evenement met studenten die binnen jullie doelgroep passen

  • Een positieve candidate experience onder potentiële medewerkers en stagiairs

  • Een overzicht van studenten die geïnteresseerd zijn in een stage of baan bij jullie bedrijf

Klanten over onze samenwerking

Op een mooie, intensieve en inspirerende manier hebben wij samengewerkt met Natural talent in voorbereiding op ons grootste jaarlijkse recruitment event, ‘The A.T. Kearney Strategy Chalenge’. De expertise van Natural Talent op het gebied van online marketing, hun netwerk van high performance studenten en de tools die zij aan ons hebben aangereikt hebben geleid tot heel mooi resultaat! Hier zijn wij enorm trots op en ik zou een samenwerking met hen dan ook ten zeerste aanbevelen!
A.T. Kearney
Joep van der Loo , Business Analyst A.T. Kearney
De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
Section conversion background
Wil je ons nog beter leren kennen?

Wil je ons nog beter leren kennen?

Roxane staat je graag persoonlijk te woord!

Onze oplossingen

Waar we je ook mee kunnen helpen

Campus recruitment strategie

Wil je een (door)start maken met campus recruitment, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen zorgen! Wij helpen je een succesvolle aanpak en boodschap neer te zetten. Gegarandeerd.

Meer informatie
Employer branding

Kent jouw doelgroep jouw organisatie nog niet of worstel je met jullie imago? Tijd om dat te veranderen! Wij laten je opvallen, bouwen communities en vestigen jouw naam, zodat talent niet meer om je heen kan.

Meer informatie
Evenementen

Jij snapt het! Zien is geloven en daarvoor moet je jong talent ontmoeten. Of je nu een eigen evenement wilt organiseren of aan wilt haken bij bestaande, wij zorgen dat je indruk maakt en de juiste talenten ontmoet.

Meer informatie
Werving

Je hebt gewoon jong talent nodig. Simpel. En wij helpen je daarbij, of je nu direct een groep kandidaten nodig hebt of juist structureel wilt werven over een langere periode.

Meer informatie