/

Leo Tegelaar

‘Het zal best, maar het kan beter’

Tijdens mijn studie Communicatie- en informatiewetenschappen wilde ik zoveel mogelijk ervaring op doen. Met dit doel voor ogen heb ik gewerkt in de communicatie en PR, journalistieke ervaring opgedaan bij de krant en ben ik tekstschrijver geweest, om vervolgens in de online marketing te belanden. 

Het leuke hieraan is dat ik vanuit diverse vakgebieden/perspectieven naar een project kan kijken. Door met veel verschillende mensen samen te werken leer je veel, vooral over jezelf. Hierdoor heb ik ook mijn sterke en zwakke punten leren kennen, dit was misschien wel de belangrijkste ervaring.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, ben ik rustig, soms wat filosofisch, denk ik veel vanuit de ander en vind ik humor erg belangrijk. Ik word graag uitgedaagd door mooie opdrachten om zo het maximale uit mezelf te kunnen halen. Ik kan kritisch zijn (soms te), maar dit heeft altijd als doel om de beste keuze te maken en het beste resultaat te behalen.

Daarnaast ben ik een sportfanaat. Zelf spring ik graag op de racefiets en op zondag zit ik als het even kan klaar voor een wedstrijd van Feyenoord. Koken doe ik ook graag, maar dan vooral voor gasten. Het liefste maak ik voor hen een lekkere risotto.

Neem contact op met Leo Tegelaar

Cases waaraan Leo heeft gewerkt

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden