/

Veerle Ravensbergen

"Leer niet om te werken, maar werk om te leren."

Nieuwe dingen bedenken en uitproberen, daar word ik enthousiast van! Zowel op mijn werk als privé houd ik me graag met veel dingen tegelijkertijd bezig. Vandaar dat een baan met drie verschillende functietitels zo goed bij mij past: diverse werkzaamheden, snel schakelen en persoonlijke interacties met veel personen die allemaal een ander doel hebben, heerlijk vind ik dat. Je eigen ideeën in uitvoering zien of deel uit maken van een succesvolle samenwerking geven mij dan ook echt een kick.

Vrienden en familie zouden mij omschrijven als leergierig, eigenwijs, loyaal en empathisch. Deze eigenschappen zie je dan ook terug in mijn werk. Daarnaast ben ik een persoon van tegenstellingen. Zo houd ik van nieuwe uitdagingen, maar vind het ook heerlijk om een vast ritme te hebben. Ik ben graag onder de mensen, maar duik ook met veel plezier in een individuele taak of activiteit. Thuis vind ik het heerlijk om lui in het zonnetje te zitten (als het Nederlandse weer het toelaat), toch zal je mij op een zon-zee-strand vakantie niet snel aantreffen.

In mijn vrije tijd verdiep ik me graag in een goed boek of probeer ik in de keuken een nieuw gerecht uit. Daarnaast vind ik het leuk om dingen te organiseren, zoals vriendinnenweekendjes, sushi-avondjes of iets voor een commissie. Bovendien heb ik een grote passie voor het ontdekken en ervaren van nieuwe culturen tijdens een citytrip of een actieve vakantie. 

Neem contact op met Veerle Ravensbergen

Cases waaraan Veerle heeft gewerkt

Blogs van Veerle

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden