HomeTeamCeline van Es
Junior campus Recruiter

Celine van Es

“De beste gesprekken ontstaan wanneer je luistert om de ander te begrijpen”

Celine van Es

Over mij

Vrienden en familie zien me vaak als een luisterend oor omdat ik me goed kan inleven en het fijn vind als ik anderen ergens mee kan helpen. Ik luister graag naar mensen hun verhalen en vind het interessant om te begrijpen waar iemands drijfveren vandaan komen. Dit is een belangrijk deel van mijn werk als junior campus recruiter maar ook iets dat ik erg leuk vind om te doen.

Het veelzijdige contact in mijn werk met verschillende mensen is iets waar ik dan ook veel plezier uithaal. Wat mij aanspreekt in het recruitmentvak is de uitdaging die je elke keer weer aangaat om de perfecte match te vinden door de wensen en belangen van zowel de klant als de student te achterhalen en mee te nemen om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

Naast mijn werk bij Natural Talent en Student Factor kan ik enorm genieten van gezellige avondjes borrelen met vrienden of familie of lekker uiteten gaan. Ook vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan of een mooie nieuwe stad te bezoeken. Verder vind ik het leuk om lekker te koken en nieuwe dingen uit te proberen en te leren. Dat is helaas ook wel eens misgegaan, maar gelukkig kan er dan altijd nog een lekkere pizza de oven in!

Celine is werkzaam voor ons dochtermerk Student Factor, daar is zij verantwoordelijk voor het invullen van de vacatures voor onze klanten. Nieuwsgierig naar Student Factor? Neem eens een kijkje op www.studentfactor.nl.