Dit zijn wij!  background
 overlay
 overlay

Dit zijn wij!

HomeTeamLisette Salomons
Stagemanager

Over mij

Mijn levensmotto, “Pluk de dag”. Nieuwe kansen en uitdagingen is waar ik elke dag weer met energie, passie en enthousiasme voor ga en sta. Daarbij doe ik alles dat in mijn macht ligt.

In vind het leuk om met verschillende mensen samen te werken. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik bij iedereen een glimlach zie aan het einde van de dag. Of ik nu mijn kennis heb gedeeld met een collega, een goed gesprek heb gehad met een (nieuwe) klant of een vacature heb ingevuld, dan ga ik met een tevreden gevoel naar huis!

Deze passie voor mensen is ontstaan na mijn verhuizing naar ‘Ons mooi Breda’. In deze Brabantse stad heb ik tijdens mijn studie actief deelgenomen aan het bruisende studentenleven, hierdoor heb ik mezelf ontwikkeld van verlegen Amersfoortse tot gezellige Bredase vrouw.

Zonder mijn familie ben ik nergens. Naast mijn werk drink ik graag een wijntje of een biertje in de kroeg, kook ik 5-gangen of lees ik een goed boek. Sporten doe ik ook nog regelmatig, ik loop graag hard of ga aan de slag met gewichten in de sportschool.

Lisette is werkzaam voor ons dochtermerk Student Factor, daar is zij verantwoordelijk voor het invullen van de stagevacatures voor onze klanten. Nieuwsgierig naar Student Factor? Neem eens een kijkje op www.studentfactor.nl.