HomeTeamQuirine Quirijns
Junior campus recruiter

Quirine Quirijns

“The only time you should ever look back, is to see how far you’ve come.”

Quirine Quirijns

Over mij

Bij mijn vrienden en collega’s sta ik bekend als een zachtaardige, vriendelijke, begripvolle, eerlijke en onderzoekende junior campus recruiter die oog heeft voor maatwerk omtrent het invullen van stages. Ik luister naar elk verhaal achter de persoon en stel studenten op hun gemak tijdens zulke gesprekken. Verder ondersteun in afwisselende taken binnen Natural Talent.

In mijn dagelijks leven ben ik nieuwsgierig naar de beweegredenen van mensen en breng ik het liefst mijn tijd door met zoveel mogelijk diverse mensen. Doordat ik elke dag in mijn werk met diverse mensen spreek heb ik het gevoel dat ik ook echt op een oprechte manier mijn steentje kan bijdragen aan een zo duurzaam mogelijke campus recruitment.

Verder staat er in mijn vrije tijd altijd wel een reis op de planning. Mijn passie voor Scandinavië drijft me vaak naar de meest verlaten plekken in Europa. Ik hou van winter, actiesport en outdoor bezigheden. Eveneens ben ik een boekenverzamelaar. Zo kan ik met trost zeggen dat ik wellicht een van de grootste Scandinavische thriller collecties op mijn boekenplank heb staan.

Quirine is werkzaam voor ons dochtermerk Student Factor, daar is zij verantwoordelijk voor het invullen van de stagevacatures voor onze klanten. Nieuwsgierig naar Student Factor? Neem eens een kijkje op www.studentfactor.nl.