HomeTeamRoxane Mikx – Eikelenboom
Communicatie- en organisatieadviseur

Roxane Mikx – Eikelenboom

“Als je iets doet, doe het dan vol overgave!”

Roxane Mikx – Eikelenboom

Over mij

Communicatie, dat is mijn ding. Daarom heb ik dit als studie gekozen. In een van mijn eerste colleges werd ons de vraag gesteld: “Hoe regel je een feestje zonder communicatie?” In de discussie die volgde kwamen we snel tot de conclusie: zonder communicatie krijg je zeer weinig geregeld. Ook naast en na mijn studie heb ik geleerd dat goede communicatie een hoop problemen kan voorkomen. Regelen en communiceren, laat dat dus gerust aan mij over!

In mijn werk (en privé) vind ik het fijn om mensen te helpen en zaken te realiseren. Als iemand mij iets vraagt wil ik het oplossen, het liefst nog beter dan hij of zij verwacht. Een project tot een goed einde brengen en een tevreden klant, daar krijg ik ontzettend veel energie van. Ik ben enthousiast, gedreven en positief. Een mooie uitdaging, daar ga ik vol in. Ik denk liever in mogelijkheden dan dat ik mijn energie verlies aan de beren op de weg. Ook werk ik graag met mensen. Ieder mens is anders en de interactie met deze verschillende persoonlijkheden vind ik erg leuk.

En naast het werk? Dan ben ik het liefst actief bezig. Op pad met vriendinnen, uitjes met de familie of lekker hockeyen. Of juist lui, lekker op de bank hangen met een leuke serie of een boek. Ik kan enorm genieten van de kleine dingen, zoals schattige babyeendjes in een vijver, een goed gelukte kookcreatie of een spontaan etentje met mijn man. In mijn vrije tijd spaar ik eigenlijk zoveel mogelijk geluksmomentjes!