Dit zijn wij!  background
 overlay
 overlay

Dit zijn wij!

HomeTeamTeun Smulders
Campus recruitment strateeg

Teun Smulders

“Er is niks leukers dan mensen helpen!”

Teun Smulders

Over mij

Als afgestudeerde Master of Economics heb ik op mijn 23ste samen met 2 anderen Natural Talent opgericht. Sinds de start in 2008 is Natural Talent met een eigenzinnige kijk op Campus Recruitment uitgegroeid tot een gerenommeerd arbeidsmarktcommunciatiebureau.

Ik houd me binnen de organisatie veel bezig met het onderhouden van contacten met (potentiële) klanten. Ik vind het namelijk heerlijk om mensen te helpen en voel me als een vis in het water bij het managen van projecten. Door oprechte hulp te bieden werken we samen aan mooie Campus Recruitment, en bouwen we aan een duurzame samenwerking. Ook ben ik gek van cijfertjes, zorg ik voor de financiële administratie en vind ik het leuk om kennis te vergaren via onderzoeken. Met kennis kun je namelijk de beste keuzes maken. Dankzij een goede dosis humor zorg ik ook voor de nodige ontspanning en een lach op kantoor :-).

Als inwoner van een klein dorp vlakbij Tilburg zit ik volop in het sociale leven en de ons-kent-ons mentaliteit. Ook in mijn vrije tijd help ik graag mensen vooruit. Met een hechte vriendengroep voetbal ik iedere zondag in het 3e elftal van de lokale voetbalclub. Ook naast het veld ben ik voetbalfanaat, als supporter van Feyenoord en fan van het Engels voetbal. Tot slot maak ik graag verre reizen samen met mijn vriendin om weer helemaal ontspannen terug te keren op kantoor.