Offline employer branding

Waarom offline employer branding

Waar kun je studenten beter bereiken dan op de plek waar zij het grootste gedeelte van hun studie doorbrengen? Juist, op hun onderwijsinstelling. De collegebanken, de kantine en andere gezamenlijke studieruimtes zijn perfecte plekken om jouw organisatie in de kijker te spelen bij jong talent. Zorg dat jij zichtbaar bent, daar waar studenten zijn. Zo verover jij een plek in de shortlist van favoriete werkgevers van jouw doelgroep.

Contact opnemenKosten opvragen
HomeOnze dienstenOffline employer branding

De voordelen


  • Vergroot je zichtbaarheid én naamsbekendheid als werkgever

  • Bereik studenten wanneer ze met hun studie bezig zijn

  • Creëer op structurele basis waardevolle zichtmomenten bij jong talent

  • Verover een vaste positie op de shortlist van interessante werkgevers van jouw doelgroep

Onze mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om jouw offline employer branding te organiseren. De mogelijkheden die wij bieden zijn adverteren in het Gratis Collegeblok en een (structurele) postercampagne op onderwijsinstellingen. We lichten graag toe hoe dit in zijn werk gaat.

Het Gratis Collegeblok

Het Gratis Collegeblok is al meer dan tien jaar het meest gebruikte collegeblok onder studenten. Per collegejaar worden er in totaal 60.000 exemplaren van het Gratis Collegeblok uitgereikt aan hbo- en wo technische en IT studenten door heel Nederland. Dit doen we in samenwerking met studieverenigingen en onderwijsinstellingen. Voor aantekeningen, berekeningen en het uitwerken van ideeën, kunnen studenten niet zonder een goed collegeblok. Ons collegeblok. Zozeer zelfs, dat elke uitgave de vraag groter is dan het aantal beschikbare exemplaren.

Adverteren met landelijk bereik in een van onze halfjaarlijkse edities (30.000 stuks) kan al vanaf 1.250,- euro. Ook is er de mogelijkheid om regionaal te adverteren of juist op een specifieke doelgroep. Jij kiest. Wij bieden een oplossing op maat.

Postercampagne op onderwijsinstellingen

Op hbo- en wo onderwijsinstellingen zijn talloze mogelijkheden om posters op te hangen. Deze posterborden bevinden zich op prominente plekken en zorgen dus voor veel zichtbaarheid. Onze promotors zijn door heel Nederland actief en kunnen op de door jou gewenste locaties worden ingezet. Hoe vaak zij posters ophangen en/of vernieuwen kan in overleg bepaald worden.

Deze manier van offline employer branding is een dienstverlening op maat. We gaan hier graag met je over in gesprek.

Meer weten over offline employer branding?

Benieuwd wat offline employer branding jou kan brengen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Erik, hij helpt je graag verder.

Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over onze samenwerking

Wij doen mee aan het Gratis Collegeblok omdat wij het idee hebben dat we daar een groot bereik mee krijgen onder studenten. Als ASML vinden we het heel belangrijk dat als studenten zijn afgestudeerd, we op hun shortlist staan. Dat is wat we het liefst zouden willen. En door ons te verbinden met het Gratis Collegeblok kunnen we ons bereik vergroten onder onze doelgroep.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
, Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case

Waar wij je ook mee kunnen helpen

EVP onderzoek
Online employer branding
Evenementen
Wervingscampagnes