Diensten  background
Diensten overlay
Diensten overlay

Diensten

Diensten

Home Onze diensten

Campus recruitment op maat

Nu een kandidaat bellen die volgende week al bij jullie wil en kan starten. Onrealistisch? Daar denken wij anders over. Met ons stappenplan trek je de aandacht van passende talenten én houd je het contact warm, tot het moment dat je ze aan kunt nemen. Heb je nu talent nodig? Ook geen punt! Samen bepalen we de stappen die bij jullie organisatie passen, zodat de juiste kandidaten binnen no time bij jullie op de stoep staan.

Of je nu op zoek bent naar een duidelijke strategie, een specifieke dienst of liever het geheel uit handen geeft, wij bieden campus recruitment op maat. Strategisch, ondersteunend en ontzorgend. Maak kennis met onze denkwijze:

Stap 1

Aanpak en positionering

Alles begint met een stabiele basis. Zeker het aantrekken van schaars talent. Aan de hand van jullie doelgroep, doelstellingen en wervingsbehoefte kiezen we een succesvolle aanpak, een overtuigende boodschap en een slimme manier om deze te uiten. Om dit te realiseren bieden we drie afzonderlijke diensten aan, die samen een ijzersterk fundament vormen voor jullie campus recruitment.

Lees meer over onze diensten op het gebied van aanpak en positionering:

Stap 2

Employer branding

Met een actieplan en een overtuigende boodschap in de hand, zijn jullie klaar om de volgende stap te zetten. Onbekend maakt immers onbemind. Daarom zorgen we er met behulp van employer branding voor dat de doelgroep van het bestaan van jullie organisatie en haar unieke aspecten afweet. Zo zetten we jullie op de radar van toptalent.

Lees meer over onze diensten op het gebied van employer branding:

Stap 3

Contact leggen

Nu studenten van jullie bestaan afweten, is het tijd voor verdieping. Jullie gaan persoonlijk kennismaken met de doelgroep! Hiermee kun je de toppers identificeren en leg je de basis voor diepere interesse en een persoonlijke band. Wij helpen jullie om een goede en vooral blijvende indruk achter te laten wanneer je studenten ontmoet op hun onderwijsinstelling of ze inhouse verwelkomt op jullie kantoor.

Lees meer over onze diensten op het gebied van contact met studenten:

Stap 4

Relatiebeheer en werving

Alle stappen werken toe naar het gemakkelijk werven van passende medewerkers voor jullie openstaande vacatures. In deze laatste fase plukken we de vruchten van het eerder gelegde contact, we gaan talent aannemen. Daarbij maken we de juiste studenten enthousiast voor jullie stage- en startersfuncties zodat deze razendsnel kunnen worden ingevuld met talent dat precies weet waar het aan toe is.

Lees meer over onze diensten op het gebied van relatiebeheer en werving:

Section conversion background
Vragen over onze dienstverlening?

Vragen over onze dienstverlening?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Benieuwd welke resultaten we samen met onze klanten bereikt hebben? Bekijk onze projecten.

Klanten over onze samenwerking

Samen met de hoge dosis flexibiliteit , enthousiasme en professionaliteit kan ik niets anders zeggen dat ik erg blij ben dat Natural Talent onze partner is wat betreft de ontwikkeling en implementatie van ons Social Media kanaal Facebook. Met het behalen van de opgestelde jaardoelen, welke in slechts vijf maanden tijd zijn behaald, kunnen wij onze doelen bij stellen om Arcadis nog beter te kunnen positioneren onder onze doelgroep.
Arcadis
Thijs Pruijssers , Campus Recruiter Arcadis Bekijk deze case
De samenwerking met Natural Talent vind ik heel plezierig. Het is heel laagdrempelig. Dat is ook iets wat ASML graag wil zijn naar studenten.
ASML
Carla van Loenhout , Campus / event coördinator ASML
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing & Remodelling Bosch
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case