/

Diensten

Jouw connectie naar de studentenwereld. Dat zijn wij. Campus Recruitment is onze passie en we willen jou helpen om daarin succesvol te zijn. Strategisch, ontzorgend en ondersteunend. We hanteren daarbij een eigen visie, verdeeld over 4 stappen. Onderstaand leggen we je uit hoe dat werkt.

/
Stap 1

Strategie ontwikkelen

Campus recruitment volgens onze visie is het op een duurzame manier werven van de beste starters, trainees, afstudeerders en stagiairs. Bij Natural Talent zien we campus recruitment zoals het behoort te zijn. Het bouwen en vullen van een pijplijn met talent dat staat te popelen om voor jouw organisatie te komen werken. Maar hoe bouw je zo’n pijplijn?


/
Stap 2

Naamsbekendheid opbouwen

Als bedrijf met weinig bekendheid onder studenten is het vrijwel onmogelijk om toptalent aan te trekken om jouw openstaande starters- en stagevacatures in te vullen. Wij helpen je dit te veranderen. Hoe? Dat leggen we uit op deze pagina.


/
Stap 3

Contact leggen

Persoonlijk contact met studenten is van essentieel belang om ze voor jouw organisatie te winnen. Het helpt je ook om geschikt talent te identificeren. Dus ga de dialoog aan, ontmoet jong talent en laat zien waarom jij een topwerkgever bent. Zo win je sympathie van studenten en kun je een talentpool vullen met potentiële medewerkers.


/
Stap 4

Relatie opbouwen

Het eerste contact met potentieel talent is gelegd. Jullie hebben een klik en zijn oprecht geïnteresseerd in een toekomstige werkrelatie. Alleen is de student nog niet afgestudeerd. Hoe pak je dit aan? De beste studenten hebben na hun afstuderen namelijk tal van mogelijkheden voor een startersfunctie en je verliest een student eenvoudig uit het oog. Wij helpen je om dit te voorkomen zodat je de beste talenten kunt binden aan jouw organisatie.


/

Jouw connectie

Een slimme aanpak om jouw connectie met de studentenwereld te maken. Op grote of kleine schaal. Strategisch, ontzorgend of ondersteunend. Samen maken we van jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever. In de ogen van studenten uiteraard, want een aantrekkelijke werkgever, dat ben je al. Laten we samen eens sparren over hoe we dat ook duidelijk kunnen maken aan de studenten die jij graag aan zou willen nemen.

Neem contact op met Teun Smulders voor meer informatie!

/

Er is voor Natural Talent gekozen daar zij gespecialiseerd zijn in de “technische” branche, een branche waarin Arcadis ook actief is. Gekeken naar onze doelgroep betreft het een doelgroep die vrij moeilijk te bereiken is. Aangezien de focus van Arcadis, binnen Facebook,...

Bekijk deze case
Thijs Pruijssers
Campus Recruiter Arcadis
/
Foto Thijs Pruijssers

Vind de beste stagiaires voor jouw organisatie

Ons gratis e-book "Het vinden van je ideale stagiair" helpt je om de juiste studenten te bereiken én deze te enthousiasmeren voor die te gekke stage bij jouw bedrijf! Vul het formulier in en je ontvangt het e-book gratis in je e-mail.

Gratis downloaden