Onze diensten

Samen slimmer personeel werven

Wil je effectievere wervingsstrategieën voor jouw (overheids)organisatie? Wij hebben de oplossing! Ontdek hoe onze employer branding en recruitment marketing de resultaten van jouw personeelswerving zal transformeren.

Direct contact opnemenOfferte aanvragen
Home Onze diensten

Onze diensten

Employer Branding

We ontwikkelen een onvergetelijk werkgeversimago dat jouw unieke kenmerken als werkgever in de schijnwerpers plaatst.

Recruitment Marketing

Datagedreven recruitment campagnes die jou helpen om de beste talenten aan te trekken en te behouden.

Employer Value Proposition

We ontwikkelen een onvergetelijk werkgeversimago dat jouw unieke kenmerken als werkgever in de schijnwerpers plaatst.

 

 

Employer Branding

Wil je opvallen in de strijd om talent, en dat ook nog bij de juiste mensen? Ontdek employer branding. Met onze expertise transformeren we jouw organisatie tot een onweerstaanbare werkgever die talenten aanspreekt die écht bij je passen. Van het bouwen van een sterk merk tot het creëren van een authentiek verhaal, wij zorgen ervoor dat je zichtbaar bent en een connectie kunt maken met jouw doelgroep. Laten we samen slimmer werven!

Meer over Employer Branding →

Employer branding campagne

Het promoten van het werkgeversmerk om de aantrekkingskracht van een organisatie als werkgever te vergroten.

Content creatie

Het creëren van relevante en waardevolle content gericht op potentiële kandidaten om hun interesse te wekken en betrokkenheid op te bouwen; fotografie, videografie en social media content.

Werken-bij website

In de hedendaagse digitale wereld een essentiële succesfactor voor succesvolle employer branding en werving.

Recruitment Marketing

Bij Natural Talent zorgen we ervoor dat jij de beste talenten aantrekt met onze datagedreven recruitment campagnes. Onze expertise in data-analyse en targetingtechnieken helpt jouw organisatie om op te vallen op de juiste plekken. Daar waar kandidaten écht zijn. Ontdek vandaag nog hoe onze moderne aanpak jouw wervingsdoelen kan waarmaken!

Meer over Recruitment Marketing →

Recruitment campagnes

Het datagedreven promoten van vacatures op verschillende platforms zoals vacaturesites, sociale media, en zoekmachines om de zichtbaarheid ervan te vergroten en kandidaten aan te trekken.

Analytics en Data-analyse

Het gebruik van data en analytics om inzicht te krijgen in het wervingsproces, prestaties van vacatures en campagnes, en het optimaliseren van recruitmentstrategieën.

Talentpool management

Het opbouwen en onderhouden van een pool van gekwalificeerde kandidaten voor toekomstige vacatures.

Employer Value Proposition

Ontdek de kracht van jouw unieke werkgeversmerk. Meer dan 70% van de kandidaten doet onderzoek naar de cultuur, waarden en USP’s van een potentiele werkgever. Wij helpen je om deze unieke aspecten van jullie organisatie te ontdekken en te vertalen naar een consistente boodschap met bijpassende uitstraling. Een werkgeversmerk waar je met trots achter staat, zowel intern als extern. Laat ons je helpen om de kansen die jouw werkgeversmerk biedt te benutten voor het aantrekken en behouden van talent.

Meer over Employer Value Proposition →

Employer Value Proposition

Deepdive in wie jij bent als werkgever, vertaald naar een unieke positionering.

Strategie & Concept

Het verhaal dat we gaan vertellen en op welke manier we dat gaan doen.

Design & Guidelines

Creatieve stijl en communicatiemiddelen die jouw employer brand tot leven brengen.

Section conversion background
Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je gewoon eens sparren over jouw wervingsstrategie? Erik staat je graag persoonlijk te woord!

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je gewoon eens sparren over jouw wervingsstrategie? Erik staat je graag persoonlijk te woord!