Kostenindicatie

Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een kostenindicatie aan

Aanpak op maat voor een Employer Value Proposition die verleidt, Employer Branding die enthousiasmeert of Recruitment Marketing die converteert. Vul bijgaand formulier in en ontvang vrijblijvend een kostenindicatie.

Home Kostenindicatie

Liever eerst schakelen met één van onze collega’s?


Heb je vragen of vind je het makkelijker om jouw uitdaging persoonlijk aan ons voor te leggen? Erik staat voor je klaar, telefonisch, via WhatsApp of per mail. Je bereikt hem via onderstaande gegevens ↓

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kostenindicatie aangevraagd? Dit kun je van ons verwachten


  • Is voor ons alles duidelijk, dan gaan we direct voor je aan de slag. We steken de koppen bij elkaar en werken voor jou een passende aanpak uit. Daar laten we geen gras over groeien, want we begrijpen dat je snel wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Gerekend vanaf de dag ná jouw aanvraag, presenteren we binnen drie werkdagen ons voorstel aan jou.

  • Hebben we nog één of meerdere vragen voor je, voordat we een passend voorstel voor je uit kunnen werken? Dan bellen we je even, vaak dezelfde dag nog, maar anders de eerstvolgende werkdag. Zodra we je hebben gesproken, werken we een overtuigend voorstel voor je uit, dat we weer binnen drie werkdagen aan je presenteren.

Kostenindicatie aangevraagd? Dit kun je van ons verwachten

Waarom anderen met ons samenwerken

Super tevreden over onze plezierige samenwerking met Natural Talent.  Ze hebben in korte tijd een mooie wervingscampagne voor ons traineeship ontwikkeld. De campagne heeft in een lastige arbeidsmarkt geleid tot heel veel sterke kandidaten. Dit overtrof onze verwachtingen. Het team van Natural Talent heeft veel kennis en ervaring met de doelgroep. Ze denken mee, zijn proactief, makkelijk te bereiken en oplossingsgericht. De samenwerking met Lisanne was erg plezierig, ze heeft proactief meegedacht met onze landingspagina en de inhousedag. Wanneer iets niet kon, zorgde zij ervoor dat het wel kon. De korte lijnen, haar professionaliteit en het persoonlijk contact waren hierin erg prettig.
Provincie Utrecht
Klaske Sikkes
Natural Talent is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Natural Talent uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent.
Bosch
, HR Expert Resourcing, Rewarding & Remodelling Bosch Bekijk deze case
Natural Talent doet al een aantal jaren de online werving voor ons traineeprogramma De Toekomst van Brabant. Wij werken met veel plezier samen met Natural Talent. De campagnes leveren goede resultaten op: veel enthousiaste en goede kandidaten voor onze vacature. Natural Talent weet de juiste mensen te bereiken. En dat is super belangrijk, want goede mensen zijn cruciaal voor een goed traineeprogramma. De samenwerking met Natural Talent is erg prettig. Lisanne en Sebastiaan hebben verstand van zaken, denken mee, zijn pro-actief en makkelijk te bereiken. Ze nemen echt werk uit handen. Toen we door de Coronacrisis de werving en selectie moesten omgooien was Natural Talent flexibel en oplossingsgericht. Heel erg fijn om mee samen te werken!
De Toekomst van Brabant
Anke van der Heijden , Projectleider Traineeprogramma De Toekomst van Brabant Bekijk deze case
De samenwerking met Natural Talent is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
, Manager Recruitment, Marketing & Communicatie Calco Bekijk deze case
Natural Talent heeft voor de regio Rivierenland een succesvolle wervingscampagne verzorgd voor een regionaal traineeship. Daarin hebben ze laten zien over kennis van de doelgroep en het opzetten van gerichte wervingscampagnes te beschikken. Kenmerkend voor de samenwerking waren korte lijnen, persoonlijk contact en oprechte interesse.
Traineeship Regio Rivierenland
Jaap van den Broek , Projectleider | Coördinator Gemeente Neder-Betuwe & Regio Rivierenland Bekijk deze case