Dit zijn wij!  background
Dit zijn wij! overlay
Dit zijn wij! overlay

Dit zijn wij!

Dit zijn wij!

Home Over ons

Samen werken aan duurzame campus recruitment

Wat onze werkwijze omschrijft?

  • Persoonlijke communicatie
  • Duurzame relaties
  • Hoge kwaliteit

Snel te weten komen wie we zijn? Bekijk het filmpje en leer ons in 1 minuut kennen.

Waar wij in geloven

Onze dienstverlening kenmerkt zich door professionele campus recruitment met een blik op de langere termijn. We geloven namelijk dat jullie een uniek bedrijf zijn en dat niet iedere student bij jullie past. Vanuit onze expertise bouwen we daarom samen met jullie aan een eerlijk employer brand en persoonlijke relaties met studenten. Zo vullen we een pijplijn met talent dat bij jullie past en graag voor jullie organisatie wil komen, maar vooral wil blijven werken. Duurzame campus recruitment noemen we dit.

Onze missie
Natural Talent wil de manier waarop bedrijven hoogopgeleide starters werven veranderen, van recruitment gericht op de korte termijn, naar het bouwen van een duurzame relatie met passende studenten. Dit leidt tot een pijplijn van talent, langdurige arbeidsrelaties en een competitief voordeel voor de werkgever.

Onze visie
Natural Talent wil bedrijven ondersteunen, adviseren en ontzorgen bij het maken van een connectie met studenten en het vormgeven en uitvoeren van een passende campus recruitmentstrategie.

Waar wij in geloven>

Waarom samenwerken met Natural Talent?

1

Campus recruitment specialist

Door onze jarenlange ervaring in campus recruitment en actuele kennis van wat studenten beweegt, weten we precies op welke punten we voor jullie de focus moeten te leggen.

2

Toegang tot de studenten die jullie zoeken

Wij zijn jullie connectie naar de studentenwereld. Met ons landelijke netwerk op universiteiten en hogescholen weten we exact waar we de beste talenten kunnen vinden.

3

Een gezamenlijke focus op de lange termijn

We kijken verder dan de korte termijn, denken met jullie mee én werken laagdrempelig met jou en je directe collega’s samen om jullie campus recruitment optimaal neer te zetten.

4

Zelf werven, zonder W&S bureaus

Door de pijplijn aan talent die we samen creëren, kunnen jullie zelf passend talent werven, direct op het moment dat jullie ze nodig hebben en zonder tussenkomst van W&S bureaus.

Wie wij zijn? We stellen onszelf graag persoonlijk aan je voor!

Campus recruitment strateeg
Campus recruitment strateeg
Communicatie adviseur
Communicatie- en organisatieadviseur
Multimedia- / employer branding strateeg
Section conversion background
Wil je ons nog beter leren kennen?

Wil je ons nog beter leren kennen?

Teun staat je graag persoonlijk te woord!

Liever eerst zelf meer informatie lezen over onze dienstverlening? Maak kennis met onze visie op campus recruitment