Over ons

Wij zijn de kracht achter onweerstaanbare werkgevers

Natural Talent blinkt uit in employer branding en recruitment marketing. Met expertise, een innovatieve aanpak en bewezen strategieën transformeren we de manier waarop werkgevers de meest gedreven en gepassioneerde talenten aantrekken. Ontdek hoe onze slimme wervingsoplossingen keer op keer successen boeken voor de publieke én commerciële sector.

Home Over ons

Ons verhaal

In 2008, als net afgestudeerde studenten, werden we geconfronteerd met de uitdaging om tussen talloze mogelijkheden de juiste werkgever te vinden. Maar wat wisten we eigenlijk over de bedrijven en publieke organisaties die om onze aandacht schreeuwden?

Het besef dat onze medestudenten met hetzelfde dilemma worstelden, bracht ons tot actie. We beseften dat het anders kon. Zo introduceerden we ons eerste product: een collegeblok dat gratis aan studenten werd verstrekt, waarmee zij potentiële werkgevers konden verkennen.

Dit markeerde het begin van een inspirerende reis die resulteerde in de verspreiding van meer dan 1 miljoen collegeblokken en ons transformeerde tot hét campus recruitment bureau van Nederland (nu bekend als Student Factor).

Vandaag de dag helpen we overheidsorganisaties in heel Nederland, van groot tot klein en van gemeente tot provincie, om onweerstaanbaar te worden voor de doelgroepen die ze willen aantrekken.

Samen met buitengewone mensen faciliteren we de overstap naar een slimmere wervingsaanpak, met een sterke focus op employer branding en recruitment marketing. Ben jij klaar om samen te werken aan succes?

Ons verhaal

Onze overtuiging: samen slimmer werven


  • INNOVATIE | In een arbeidsmarkt waar organisaties strijden om talent, omarmen wij vooruitgang. Kennis, creativiteit en het slim benutten van data en AI zijn onze bewezen tools voor het aantrekken van top talent.

  • LEF | We communiceren goudeerlijk wie jij als werkgever bent. Het DNA van elke organisatie is namelijk de sleutel tot het aantrekken van collega’s die perfect passen bij haar unieke cultuur en waarden.

  • VERBINDING | Wij geloven in échte samenwerking, waarbij je elkaar versterkt, inspireert en stimuleert, waarbij je altijd eerlijk bent naar elkaar, en samen resultaten behaalt. Want samen ben je altijd sterker.

Onze overtuiging: samen slimmer werven

Leuk om je te leren kennen

Strategie & Positionering
Project- en Accountmanagement
Recruitment Marketing & Data
Section conversion background
Genoeg over ons, laten we kennismaken!

Genoeg over ons, laten we kennismaken!

Omdat samenwerken, naast resultaat, ook om een persoonlijke klik gaat.